Dansk Support Robomow App 3.0

Robomow App 3.0

Robomows robotplæneklippere er kraftfulde, hurtige og brugervenlige, hvilket sikrer dig en perfekt klippet græsplæne, som altid er klar til leg, sjov, fest eller beundring eller afslapning.

Robomow app 3.0

Nyt state-of-the-art design l Fremragende ydeevne

En personlig mobilapp, der giver dig mulighed for at overvåge og styre din robotplæneklipper, uanset hvor du er. Få tilpassede optimeringstip. Få indsigt i din plæneklippers drift. Administrer det ugentlige program online.

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Én knap er nok*

• Sæt robotplæneklipperen igang
  • Returner til ladestationen
  • Programmer robotten til klipning efter dit behov

*via BLE eller Wi-Fi

Robomow

Styres via din telefon!

• Kontroller robotplæneklipperen "manuelt"
    Perfekt mellem zoner*

*Tilgængelig via BLE-tilslutning, mens du står bag plæneklipperen

Robomow

Notifikationer! Forbliv opdateret

• Status på opladning
  • Starttider
  • Drifts- & sikkerhedssignaler**

**Tilgængelig via Wi-Fi/GSM-forbindelse og med forbehold for din godkendelse

Robomow
Robomow Logo

Følg os

Salg & Support

Tlf: 89 87 75 98
Mail: contact.dk@robomow.eu

Åbningstider: Man - Fre: 09:00 - 16:00