Sverige Support Robomow App 3.0

Robomow App 3.0

Robomows robotgräsklippare är starka, snabba och enkla att använda, vilket ger en familjevänlig upplevelse för din trädgård.

Robomow app 3.0

Ny toppmodern design med innovativ prestanda

En personlig mobilapp där du kan övervaka och styra gräsklipparen. Få personliga optimeringstips och insikter om gräsklipparens funktion. Hantera veckoprogrammet.

Get it on Google PlayDownload on the App Store

Allt med en knapptryckning*

• Sänd ut för att klippa
  • Returnera till laddstation
  • Ange klippschema

*via BLE eller Wi-Fi

Robomow

Kontroll från din telefon!

• Styr gräsklipparen "manuellt"
    Perfekt för körning mellan tomter*

*Tillgänglig via BLE-anslutning, när du står bakom gräsklipparen

Robomow

Meddelanden! Håll dig uppdaterad

• Laddningsstatus
  • Starttider
  • Drifts- och säkerhetsvarningar**

**Tillgänglig via Wi-Fi/GSM-anslutning och under förutsättning av ditt godkännande

Robomow