Lykken er en velholdt gressplen

En verdensleder innen robotgressklippere

Se produkter
the expert choice

Regelmessig rangert i toppsjiktet av uavhengige testorganer over hele Europa

Ser du etter en Robomow?

Skriv inn adressen din for å finne din nærmeste Robomow-forhandler og nærmeste installasjonssenter
Hvor kan jeg kjøpe

Robomow-app

Klipping av plenen har aldri vært enklere eller mer moro!
Nyt kjøreturen!

Vet du ikke nøyaktig størrelse på plenen din?

Robomow-kartoppmåling kan raskt måle opp og finne ditt behov i 4 enkle steg.

Mål den!
Robot gressklipper Robomow

La oss installere den for deg eller gjør det selv

La oss komme igang!
Robotgressklipper

Ikke sikker på hvilken Robomow du trenger?

Bruk vår brukervennlige sammenligningsoversikt for å finne den ideelle klipperen for din plen! Sammenligne modeller

Sammenligne modeller
Welcome to Robomow robotgressklipper

Velkommen til Robomow

skaperen av innovative og brukervennlige robotgressklippere, utformet for å bli en del av ditt hjemmelag og avlaste deg med gressklippingen.

Etter 20 år i robotgressklipper bransjen er Robomows robotgressklippere sterkere, raskere og enklere å bruke. Perfekt trimmede kanter og fullstendig dekning for hvilken som helst plenstørrelse og form garanteres. Nå kan du også kontrollere robot gressklipperen på avstand med Robomows mobilapp! Dette er en brukervennlig, hagevennlig og familievennlig robotgressklipper. Lær mer om de ulike Robomow-modellene og finn den nærmeste butikken du kan kjøpe en Robomow robotgressklipper.

Robomows robotiske gressklippere gir deg den enkleste, mest tidsbesparende og fornøyelige alternativet til den tradisjonelle aktiviteten med å klippe plenen manuelt. Robomows robotiske gressklippere kan opereres og kontrolleres direkte fra smart-telefon-appen, og de kan klippe plenen sikkert og effektivt mens du er på jobb, på ferie eller ganske enkelt nyter fritiden din. Robomow gle grunnlagt i 1955. Først kalt «Friendly Machines» og senere omdøpt til «Friendly Robotics». Den første ofisielle Robomow-modellen ble introdusert i 1998 og ble godt mottat av forbrukerne. Over årene har Robomow utviklet mer avanserte og sofistikerte robotiske gressklippere, og dagens klippere er raskere, sikrere, sterkere og enkelere å bruke. Dagens Robomow-modeller er delt inn i 3 kategorier: RE, RC og RX, med hver kategori bestående av flere modeller designet for å passe alle typer plener, størrelser og værforhold, samt å oppfylle alle pleneieres spesifikke behov. Robomow er også stolt av sin dedikerte støttetjeneste, og følger deg fra de første trinnene med å velge den best egnede Robomow-modellen for plenen din, og finne en Robomow-butikk i nærheten, til de avanserte trinnene med installasjon, drift, vedlikehold og feilsøking.

Robot gressklipper