Hva er et vennlig hjem?

Vi føler oss mest komfortable i hjemmet. Vi er lykkeligst i hjemmet. Støttespillerne våre bor i hjemmet.

Velkommen til en helt ny gressklipperopplevelse.

Robomows Friendly Home gressklippere passer godt til livsstilen din, tilpasser seg livet ditt, hagen din og med de som bor i hjemmet.

Robomows klippere er hagevennlige (kan monteres utenfor plenen), brukervennlig (kommunisere med dem fra smarttelefonen) og familievennlig (din plen, din plan). De er utformet for å gi den enkleste, mest praktiske og minst tidskrevende klippingen noensinne.

Hjemme og i hagen – Robomow er enkel, din beste lagspiller.

Hva er en robotklipper?

En robotgressklipper er den moderne erstatningen for en mer tradisjonell manuell klipper, sittegressklipper og traktorer. Robotklippere er stille og autonomt, og er utformet for å spare både tid og penger. Dette gir deg tid til å nyte andre aktiviteter med familie og venner. Dagens robotklippere er stadig mer sofistikerte. De er selvladende med egen arbeidsplan, og krever minimum menneskelig samhandling og kan til og med bli programmert fra smarttelefonen! Morsomme fakta: Robotklippere rangeres som den største kategorien innen husholdningsroboter i hjemmet i dag!

Robomows histore

6. generasjon – Uansett plen

Denne lille fyren tenker utenfor boksen, med sin evne til vakkert å klippe alt fra små plattinger til plener på 200 m2, og opp til 300 m2 hvis forholdene tillater det! Den er vår minste klipper noensinne, men har mye tæl til å være så liten. Den inkluderer enkeltknappsdrift, utmerket manøvrerbarhet, tyveribeskyttelse og enkel utskifting av deler.  Med RX kan alle nyte gleden av en Robomow-hage ...

To menn, én visjon

Selskapet ble grunnlagt av de to gründerne Udi Peless og Shai Abramson, og ifølge legenden startet det hele en varm sommerdag da kona til Peless ba ham om å klippe plenen. Mens han prøvde å slippe unna dette orket, fantaserte Udi om en robotgressklipper. ... Og dermed var Friendly Machines født.

Finmalt gress

En bioklipper bruker høyhastighetsblader som holder gresset inne i kammeret inntil det er finmalt nok til å slippes tilbake på plenen og fungere som naturlig gjødsel. Derfor ble neste generasjon prototyper av Friendly Machines utviklet uten gresspose, noe som gjør dem slankere, tøffere og mye mer miljøvennlige enn andre gressklippere.

Fra fantasi til virkelighet

Som du kan se var de første prototypene rett og slett vanlige Rover-gressklippere der en haug med bisarr maskineri ble festet oppå!

En sann klassiker – “Robomow Classic”

Denne lille fyren, Robomow Classic, debuterte på GLEE-utstillingen i Birmingham i England i 1997 og var "faren" til Friendly Robotics' første offisielle modell. Classic-modellen ble lagt ut for salg i 1998 og solgte rundt 4000 enheter mellom 1998 og 2001.

Revolusjonen opplever evolusjon

I 1999 utviklet Friendly Machines seg til å bli Friendly Robotics.

Robomow RL med basestasjon

Noen av forbedringene omfattet basestasjonen, som gjorde det mulig for brukerne å sette opp et periodisk plenklippeprogram og på mange måter rett og slett bare glemme hele plenklippingen.

2. generasjon

I 2000 ble den andre generasjonen av robotklippere skapt. ... Og Robomow RL-plattformen ble født. Sammenlignet med Robomow Classic var Robomow RL langt mer avansert, mindre, lettere og mer brukervennlig. Denne forbedrede modellen solgte 11 000 enheter mellom årene 2000 og 2013.

Andre maskiner inn på arenaen

I 2003 ble det innledet et forretningssamarbeid med Hoover-selskapet. Dette førte til at RV, den første robotstøvsugeren noensinne, ble laget. RV ble solgt mellom årene 2003 og 2005.

Navnet på alles lepper

I 2005 tok Friendly Robotics en strategisk beslutning om å plassere merkenavnet "Robomow" i sentrum for oppmerksomheten. Selv om selskapet fortsatt heter Friendly Robotics, er Robomow-merkevaren i dag godt kjent over hele verden. Og resten er, som de sier, historie.

3. generasjon: Høyteknologi, små plener, lavere kostnader

I 2008 debuterte Robomow RM som tredje generasjon robotklipper. RM var mindre, lettere og en forbedret utgave av Robomow RL. Den ble designet spesielt for små plener, som inntil nå i stor grad hadde vært oversett. Denne utgaven av Robomow ble en umiddelbar suksess og solgte 30 000 enheter mellom 2008 og 2013.

Rødt er det nye svart

I 2011 lanserte Robomow RED Robomow-serien – den litt rimeligere lillebroren til de vellykkede RL- og RM-modellene.

Robomow City 120

Siste nytt

Robomows fjerde generasjon gressklippere utvider repertoaret sitt i 2014 med 5 nye modeller: RS622, RS612, TS1800, TS1000, MS1800 og MS1000. Robomow vil også innføre en helt ny plattform for små og mellomstore plener med 7 nye modeller: RC306, RC304, RC302, TC500, TC300, MC500 og MC300.

Black Line Robomows

Også i 2013 ... Robomow lanserte sin tredje produktserie, den svarte serien. Disse smekre modellene ble utviklet for de mer teknologisk avanserte brukerne som var på jakt etter pent, smidig, elegant og toppmoderne utstyr.

4. generasjon – en umiddelbar suksess

I 2013 ble Robomow RS født – dette var fjerde generasjon robotklipper. Denne serien ble kjempepopulær på et blunk, og 5000 enheter ble solgt i løpet av det første året. Med Robomow RS ble også arsenalet når det gjaldt plenareal oppgradert, der plenklippekapasiteten ble på hele 3000 m2!

Robomow-appen: God styring, lite styr

Nå er den her! Robomow-appen! Det har aldri vært raskere, enklere eller morsommere å styre gressklipperen din! Klikk her for mer info

5. generasjon – App til smarttelefon

Vi presenterer Robomows femte generasjon robotklippere! Disse funky og kule Robomow-klipperne er designet for plener opp til 600 m2. De er Robomows beste modeller noensinne og har et stort utvalg funksjoner og alternativer for plenareal. Alle er selvfølgelig fullt programmerbare via Robomow-appen!

4. generasjon – en umiddelbar suksess

I 2013 ble Robomow RS født – dette var fjerde generasjon robotklipper. Denne serien ble kjempepopulær på et blunk, og 5000 enheter ble solgt i løpet av det første året. Med Robomow RS ble også arsenalet når det gjaldt plenareal oppgradert, der plenklippekapasiteten ble på hele 3000 m2!