News

  Framtiden är här – även robotgräsklippare styrs med mobilen

  pr.konektor

  mars 2014

  I Sverige är vi kända för att vara snabba på att ta till oss ny teknisk utveckling och robotgräsklippare är inget undantag. Att Robomows klippare nu dessutom går att kontrollera från köksfönstret eller solstolen blir en självklar del av en alltmer mobilstyrd vardag…

  Vinn en robotgräsklippare!

  Allt_om_Trädgård_logo.png

  18.06.2013

  Trådgårdsfix är härligt och meditativt - knipsa några vissna blommor här, plantera om en växt där - men sedan var det ju det där med att klippa gräset...

  Redaktionen väljer nya gräsklippare

  allerstradgardvitskugga.png

  05.06.2013

  Det kan vara svårt att välja gräsklippare och att veta vad man behöver.

  Vilken robot är bästa klippet?

  Aftonbladet_Härligt_Hemma_front.png

  01.06.2013

  Vill du vara ledig på semestern - på riktigt? Vilken tur att det numera finns robotar som kan sköta gräsklippningen åt dig! 

  Gräsklippare

  vila.png

  16.05.2013

  Vad ska man välja? Alternativen på marknaden är många - Åkgräsklippare av olika varianter; "vanliga" med eller utan drift eller möjligen 4ws; El drivna med sladd eller batteri eller en robot som gör jobbet.

   

  Robomow launches new robotic lawnmower RS630 for domestic lawns up to 3000 m(2)

  prNewswire_front.png

  07.05.2013

  The RS630 allows more free time to enjoy the lawn, because it mows faster. The RS630 has been tested in extreme conditions on European lawns and is perfectly suitable for any domestic lawn.

  Robotarna tar över

  logo_hus.png

  4.11.2013

  För tio år sedan var det nästintill osannolikt att man skulle hitta en självgående gräsklippare i grannens trädgård. Idag har det blivit allt vanligare och allt fler väljer att investera i produkter och tjänster som i gengäld kan ge en mer fritid.

  Låt roboten göra jobbet

  Av Allt om trädgårds

  Klicka här för att läsa hela artikeln.