News

  Ljus framtid för robotgräsklipparen

  wildlife gardening logo

  14.07.2014

  De finns i var och varannan trädgård och de blirallt fler. Robotgräsklipparens popularitet är större än någonsin. – Försäljningen är dubbelt så stor i år jämfört med förraåret, säger Thomas Kjellin, VD på Tidab.

  http://www.skaraborgslanstidning.se/artikel/104058/ljus-framtid-for-robotgrasklipparen

  Jag - en produkttestare av en Robomowklippare

  22.5.14

  "en bild på ʺfåretʺ från Robomow. Jag är tacksam att den är grön och inte knallgul..... Micke, som är återförsäljare, hjälpte oss att installera, något vi var mycket glada för.Nu hoppas vi på en välklippt och lättskött gräsmatta utan problem. Vår största rädsla är faktiskt att den ska bli stulen. Tjiii kommer tjuvarna att få eftersom den inte går att starta utan kod och ʺdosaʺ. Jag återkommer senare i sommar med en lägesrapport och senare en fullständig recension."

  http://www.almbacken.se/2014/05/jag-en-produkttestare-av-robomows.html

  14 robotgräskliplpare i stort test av Råd & Rön

  wildlife gardening logo

  8.4.14

  Det var nu tre år sedan Råd & Rön hade ett test av robotgräsklippare senast och det har hänt en del sedan dess. I senaste numret har man testat inte mindre än 14 modeller som är aktuella för 2014 års säsong. Vissa robotgräsklippare har möjlighet att styras via fjärkontroll och Robomows modeller har stöd för att kontrolleras via en mobilapp.

  http://robotnyheter.se/2014/04/08/14-robotgrasklippare-i-stort-test-av-rad-ron/

  Framtiden är här – även robotgräsklippare styrs med mobilen

  pr.konektor

  mars 2014

  I Sverige är vi kända för att vara snabba på att ta till oss ny teknisk utveckling och robotgräsklippare är inget undantag. Att Robomows klippare nu dessutom går att kontrollera från köksfönstret eller solstolen blir en självklar del av en alltmer mobilstyrd vardag…

  Vinn en robotgräsklippare!

  Allt_om_Trädgård_logo.png

  18.06.2013

  Trådgårdsfix är härligt och meditativt - knipsa några vissna blommor här, plantera om en växt där - men sedan var det ju det där med att klippa gräset...

  Redaktionen väljer nya gräsklippare

  allerstradgardvitskugga.png

  05.06.2013

  Det kan vara svårt att välja gräsklippare och att veta vad man behöver.

  Vilken robot är bästa klippet?

  Aftonbladet_Härligt_Hemma_front.png

  01.06.2013

  Vill du vara ledig på semestern - på riktigt? Vilken tur att det numera finns robotar som kan sköta gräsklippningen åt dig! 

  Gräsklippare

  vila.png

  16.05.2013

  Vad ska man välja? Alternativen på marknaden är många - Åkgräsklippare av olika varianter; "vanliga" med eller utan drift eller möjligen 4ws; El drivna med sladd eller batteri eller en robot som gör jobbet.