Om Robomow®

  Om oss

  Alla automatiska Robomow® produkter har utvecklats och tillverkats av Friendly Robotics. Detta privata bolag etablerades 1995 av Udi Peless och Shai Abramson som fortfarande leder verksamheten. Friendly Robotics specialiserar sig på att skapa och industrialisera robotstyrda hushållsapparater för att göra vardagssysslor snabba och enkla.

  Sedan dess grundande har Friendly Robotics koncentrerat sig exklusivt på robotgräsklippare, av vilka den mest välkända är Robomow®, robotgräsklipparen som erbjuder kostnadseffektiva lösningar för gräsklippning för nästan vilken hemma-trädgård som helst.

  Genom att man exklusivt fokuserar på Robomow® gör detta Friendly Robotics till den tillverkare av robotgräsklippare i världen som har mest erfarenhet. Robomow® tekniken är den mest avancerade på gräsklipparmarknaden och erbjuder åtskilliga unika fördelar som man inte hittar bland konkurrenternas produkter. Robomow® har funktioner som komposttäckning, kantklippning, handdriven gräsklippning och klippning utöver hjulen. Robomow® tillbringar också mycket mindre tid på gräsmattan i jämförelse med andra robotgräsklippare. Robomows unika teknik och fördelar skyddas genom många patent som har registrerats av bolaget under årens lopp.

  Robomow® kan erbjuda ett utbud av olika automatiska gräsklipparmodeller och våra robotgräsklippare är distribuerade över hela världen, inklusive Europa, Kanada, Sydafrika, Australien och USA.

  Robomows heta linje

  Friendly Robotics förstår att robotgräsklippare kräver mer kundsupport än enklare konsumentprodukter och har därför introducerat ett unikt supportkoncept: Robomows® heta linje.

  För Robomow® har en särskild central supportanläggning grundats på varje marknad så att befintliga och potentiella kunder kan erhålla omedelbar hjälp per telefon genom att använda sig av ett särskilt heta linjen nummer. Vid behov kan kunderna även få service av sin Robomow® genom alternativet att låta gräsklipparen hämtas upp och levereras till kundens hemadress.

   

  Vision

  Genom att fokusera på Robomows robotgräsklippare har Friendly Robotics blivit världens mest kunniga tillverkare av robotgräsklippare.

  Under de senaste 50 åren har människan automatiserat många av sina rutinsysslor i hemmet. Nuförtiden hittar man tvättmaskiner, diskmaskiner och torkmaskiner i nästan varje hem i västvärlden. Nästa steg i den här naturliga utvecklingen är att automatisera sysslor som kräver rörelse i hemmets utrymmen eller i trädgården, såsom städning och gräsklippning. En ny kategori robotapparater håller på att utvecklas för att möta dessaa krav, apparater som har förmåga att röra sig för att utföra sina uppgifter och undvika föremål, husdjur och människor som kan komma i deras väg. Denna nya kategori apparater som är i antågande kallas för hushållsrobotar och man tror att, under de kommande åren, kommer dessa maskiner att bli lika vanliga i våra hem som tvättmaskinerna nuförtiden.

  Ägarskap

  Robomow® är ett privatägt bolag och huvuddelen av aktierna ägs av bolagets grundare.

  Gröna produkter

  Robomow® är lika grön som gräset den klipper.

  Robomow® sparar inte bara tid, utan även energi och har väldigt lite negativ inverkan på miljön. Genom ny genialisk teknik och innovativa gräskretstekniker gör dessa robotgräsklippare av med mindre energi, släpper ut mindre luftföroreningar och har mindre påverkan på vår omvärld.

  När Robomow® klipper din gräsmatta klipper den gräset i små avklippta stycken och sprider klippningarna över marken. Dessa klippningar bryts snabbt ned och frisätter välgörande organiska näringsämnen och vatten som hamnar i jorden. Resultet blir en friskare gräsmatta som ser bättre ut och där man inte behöver samla upp och ta bort klippningarna.

  Hitta den Robomow® gräsklippare som passar dig och din gräsmatta bäst genom att titta igenom våra unika gräsklipparmodeller.

  http://www.robomow.com/sv-Sweden/produkter-sweden/