GRÄSKLIPPNING

  Samlar Robomow upp det klippta gräset?

  Nej, Robomow samlar inte upp det klippta gräset. Istället används en metod som kallas "mulching". Med mulching klipps gräset i mycket små, finfördelade bitar som återgår till marken som naturlig gödning och ger tillbaka dess näringsämnen.

  Hur går det med träd, blommor, dammar, pooler eller andra föremål på gräsmattan?

  Robomow-gräsklippare är fullt utrustade för att hantera alla eventuella föremål som hittats på gräsmattan, antingen genom att helt enkelt ändra riktning eller genom att notera platsen som en "Öbildning". * * Öbildningar måste införas i den första installationen för att skydda blomrabatter och andra mjuka hinder på gräsmattan. Träd och andra fasta föremål kräver inte öbildningar.

  Är Robomow säker för barn och husdjur?

  Robomow är utrustad med ett antal säkerhetsfunktioner som gör den till en utomordentligt säker produkt. Robomow uppfyller också alla de säkerhetskrav som fastställts för robotgräsklippare.

  Hur går det med kantning?

  Robomow har ett unikt "Kantläge". Den är den enda gräsklippare som klipper utanför dess egna hjul. Robomow är utformad för att köra på den yttersta kanten av din gräsmatta, och klippa hela kanten för ett utmärkt komplett resultat.

  Hur lång tid tar det för Robomow att klippa min gräsmatta?

  Robomow klipper gräset långsammare än vad en människa gör det. Du kan dock ställa in Robomow att ta hand om din gräsmatta närhelst det passar dig bäst, och den kommer att hålla den fin året runt . För det senaste i bekväm robotgräsklippning, kan du till och med ställa in Robomow till att arbeta på natten!

  Är Robomow lämplig för min gräsmatta?

  Robomow är lämplig för alla former och storlekar på gräsmattor som en vanlig handstyrd gräsklippare kan klippa.

  Är det möjligt att min Robomow blir stulen?

  Robomow är utrustad med ett toppmodernt stöldskyddsystem som larmar när Robomow tas ur sin bas utan att ange koden.

  Vad är den årliga kostnaden för att driva Robomow?

  Kostnaden för att köra Robomow beror på modellen. Kostnaden för drift av RC / TC / MC modeller varierar från 11,3 till 18,3 EUR per år, och från 26,7 till 51,80 EUR för RobUnderhåll och Förvaring.

  Vilken typ av garanti ingår?

  Alla Robomow modeller levereras med 2 års garanti på alla delar, med undantag för batteriet som omfattas av ett års garanti.

  Vilka delar kan jag förvänta att jag kommer att behöva ersätta med tiden?

  Robomow har två delar som behöver bytas ut : Knivarna - som vi rekommenderar att du byter ut varje säsong.
  Batteriet - som har en livslängd på 2 -4 år, beroende på användning.

  Hur rengör jag min Robomow?

  Det bästa sättet att rengöra din Robomow är att skrapa botten av klipparen med ett vasst kantat verktyg och sedan använda en fuktig eller våt trasa för att torka de övre ytorna . Använd aldrig en vattenslang eller någon typ av vätska för att rengöra undersidan av gräsklipparen.

  Hur ska jag förvara min Robomow på vintern?

  1. Rengör din Robomow innan den ställs undan för vintern.
  2.Under vintern, håll din Robomow kontinuerligt laddad för att undvika skador på batterierna (se "Underhåll och förvaring" avsnittet i användarhandboken).
  3. Förvara klipparen på ett torrt ställe, helst vid rumstemperatur.