Friendly Robotics lanserar specialdesignade robotgräsklippare – säljs exklusivt i Hornbachs butiker

   

  Stockholm, 4 maj 2011 – Lagom till sommaren gräsklipparsäsongens början lanserar Friendly Robotics en specialdesignad linje av deras robotgräsklippare som är speciellt framtagen för mindre gräsmattor. Linjen heter Robomow City och innefattar två modeller för två olika storlekar på gräsmattor.
  Robomow City 110 är utan tvekan en av marknadens mest prisvärda robotgräsklippare för gräsmattor på upp till 500 kvadratmeter. För större gräsmattor på upp till 1500 kvadratmeter rekommenderas systermodellen Robomow City 120, som dessutom har ett manuellt klippalternativ som gör att den kan klippa små tomtplättar som inte kan nås automatiskt. Det här manuella alternativet finns också som ett tillbehör till City 110. Båda modellerna klipper dessutom efter Robomows gräsåtervinningsmetod, vilket innebär att gräsmattan göder sig själv och att du slipper samla upp gräs efter varje klippning.

  Robotgräsklippare populära både på landet och i staden
  Robotgräsklippare har på bara några år blivit väldigt populära och gått från att vara exklusiva lyxprodukter till ett vanligt inslag i de svenska villaträdgårdarna. Intresset har dessutom ökat hos stadsbor med mindre gräsmattor.

  – Vi har sett ett ökat intresse för robotgräsklippare som till ett överkomligt pris kan klara av mindre gräsmattor. Därför har vi tagit fram en linje som klarar just detta, och dessutom finns tillgängliga i alla Hornbachs butiker. Robomows City-linje är med andra ord troligtvis marknadens mest prisvärda och tillgängliga robotgräsklippare just nu, säger Thomas Kjellin, Generalagent för Robomow i Sverige.
  Robomow City 110 kostar 12.990SEK och Robomow City 120 kostar 18.990SEK. Båda
  finns tillgängliga Hornbachs butiker idag.
  För ytterligare specifikationer och filmer på klipparna, besök www.robomow.se

  Presskontakter:
  Thomas Kjellin
  Tidab AB (Generalagent för Robomow)
  0708-83 06 64
  thomas@tidab.se

  Rasmus Löwenmo
  LEWIS PR
  0708-95 01 84
  rasmus.lowenmo@lewispr.com

  Om Robomow Robomow är ett ledande varumärke som säljer olika typer av automatiska robotgräsklippare. Våra produkter låter människor slå sig fria från den rutinmässiga sysslan att klippa gräsmattan, och på så sätt få tid över till annat som man prioriterar mer. Robomow bryr sig om miljön och fokuserar helt på miljövänliga produkter och funktioner.

  Robomow tillverkas av Friendly Robotics, grundat 1995. Företaget har utvecklat och industrialiserat flera olika modeller av robotgräsklippare och andra hemelektroniska robothjälpmedel som exempelvis en robotdammsugare. Friendly Robotics produkter säljs över hela Europa, i USA och Kanada, Sydafrika, Australien och Nya Zeeland.


  Back