Ge bort tid i present på Mors dag

  Stockholm, 23 maj 2011 – Den 29 maj är det mors dag. Badsalt och kaffemuggar i all ära, men är det inte dags att belöna Sveriges älskade mödrar med något som de faktiskt behöver? Med en robotgräsklippare från Robomow får hela familjen tid till att umgås med varandra, istället för att behöva lägga tid på att klippa gräset.

  Robomow City 110 är utan tvekan en av marknadens mest prisvärda robotgräsklippare för gräsmattor på upp till 500 kvadratmeter. För större gräsmattor på upp till 1500 kvadratmeter rekommenderas systermodellen Robomow City 120, som dessutom har ett manuellt klippalternativ som gör att den kan klippa små tomtplättar som inte kan nås automatiskt. Det här manuella alternativet finns också som ett tillbehör till City 110. Båda modellerna klipper dessutom efter Robomows gräsåtervinningsmetod, vilket innebär att gräsmattan göder sig själv och att du slipper samla upp gräs efter varje klippning.

  5 saker man kan göra istället för att klippa gräset

  Med en robotgräsklippare som sköter gräsklippningen får hela familjen mer tid över till att
  umgås med varandra. Här kommer 5 tips på vad man kan hitta på istället för att klippa gräset.

  - Se en mysig film med hela familjen
  - Gå en promenad
  - Baka en härlig tårta
  - Ät en god middag
  - Spela kub, eller något annat trevligt spel

  Robomow City 110 kostar 12.990SEK och Robomow City 120 kostar 18.990SEK. Båda finns tillgängliga Hornbachs butiker idag.
  För ytterligare specifikationer och filmer på klipparna, besök www.robomow.se

  Presskontakter:
  Thomas Kjellin
  Tidab AB (Generalagent för Robomow)
  0708-83 06 64
  thomas@tidab.se

  Rasmus Löwenmo
  LEWIS PR
  0708-95 01 84
  rasmus.lowenmo@lewispr.com

   

  Om Robomow Robomow är ett ledande varumärke som säljer olika typer av automatiska robotgräsklippare. Våra produkter låter människor slå sig fria från den rutinmässiga sysslan att klippa gräsmattan, och på så sätt få tid över till annat som man prioriterar mer. Robomow bryr sig om miljön och fokuserar helt på miljövänliga produkter och funktioner.

  Robomow tillverkas av Friendly Robotics, grundat 1995. Företaget har utvecklat och industrialiserat flera olika modeller av robotgräsklippare och andra hemelektroniska robothjälpmedel som exempelvis en robotdammsugare. Friendly Robotics produkter säljs över hela Europa, i USA och Kanada, Sydafrika, Australien och Nya Zeeland.


  Back