Konsernledelsen

  Udi Peless, Medgrunnlegger, direktør & visepresident innenfor markedsføring

  Medgrunnlegger og direktør av Friendly Robotics, Udi – kommer fra en ressursrik bakgrunn innen ingeniørfag, teknologi og markedsføring. Tidligere konsernsjef for Biosense, et høyteknologisk prosjekt som ble lansert av Johnson & Johnson og gründer av et programvarefirma innen planlegging av luftbårne oppdrag – begynte Udi sin karriere som en ingeniør og senere Markedføringsansvarlig hos Elbit, en toppleverandør innen militært utstyr.

  Udi har en B.Sc grad med toppkarakter innen dataingeniørfag fra Haifa Technion Teknologiinstitutt i Israel.

  "Husholdningsroboter til forskjellige bruksområder kommer snart til å bli like vanlig som mikrobølgeovnen er i alle hjem. Når dette skjer, ligger Robomow merket klar til å være i teten av industrien."

  Shai Abramson, Co-Founder & CTO

  Shai var medgrunnlegger av Friendly Robotics i 1995. I det siste har han vært en lagleder og prosjektleder i teknologisektoren til det Israelske forsvaret. Shai har mottatt den Israelske sikkerhetsprisen.

  Shai er uteksaminert fra elitetreningsprogrammet, “Talpiyot”. Han har en B.Sc grad innen fysikk & matematikk med toppkarakter fra Hebrew University of Jerusalem, og en M.Sc grad innen elektronisk ingeniørfag, med toppkarakter fra Tel-Aviv University.

  "Jeg tror at reisen er like viktig som målet. På samme mynt er menneskelige ressurser det viktigste en organisasjon har og den hemmelige ingrediensen til Robomows suksess."

  Noa Chen, finansvisepresident, og visepresident for menneskelige ressurser & informasjonsteknologi

  Med hennes kombinerte ekspertise innen finans, bemanning og informasjonsteknologi, ble Noa med i Friendly Robotics i 2011. Hun har vært Senior-Forsikringsleder ved PricewaterhouseCoopers Israel i mer enn ti år. Noa har mye kunnskap innen høyteknologi og industrielle selskaper, multinasjonale selskaper og SEC-registranter.

  Noa har en B.A. grad med toppkarakter i revisor- & forretningsadministrasjonsfag fra Administrasjonshøyskolen. Hun er også en sertifisert offentlig revisor i Israel.

  "Å tenke utenfor rammene og gi ansatte friheten til å forbedre prosesser og drive effektiviteten – er kritisk for at et selskap skal bli vellykket."

  Gerome de Schutter , visepresident innen salgsavdelingen

  Som visepresident innen salgsavdelingen for Friendly Robotics siden 2012, leder for Friendly Robotics BV i Holland siden det ble etablert i 2007 og en leverandør for Robomow siden 2001 – er Gerome en ekspert innen robotiske plenklippere. Nå nylig har Gerome vært medgrunnlegger & konsernsjef for MDS BV, Andelst og medgrunnlegger & konsernsjef for Garden Motors NV, Desim NV og MDS Parts.

  Gerome er uteksaminert fra Dendermonde Business School og snakker flytende nederlandsk, fransk, tysk, engelsk og italiensk.

  "Firmaer må utvikle seg fremover på lik linje med folk. Det er kun i bevegelse at vi kan se landskapet utvikle seg."

  Dedy Gur, Kundebehandler

  Dedy har 20 år erfaring innen produktledelse og ingeniørarbeid. Med ansvar innen testing og lansering av av nye produkter, ettersalgsstøtte og produktadministrasjon ble han først medlem av Friendly Robotics i Desember 1999 som kundebehandler og direktør innen kvalitetsforsikring. Før dette var Dedy en administrerende prosessingeniør & leder innen kvalitetsforsikring hos Motorola South Israel Ltd.

  Dedy har en B.Sc. grad i Mekaniske Ingeniørfag og en MBA grad fra Ben-Gurion Universitet.

  "Tett samarbeid og det å lytte til våre kunder er kritiske faktor for å kunne fortsette å levere produkter som er av høy kvalitet og som er designet for å overgå forventninger."

  Ofer Laufer, COO & OEM G.M

  Ofer har mer enn tjue år med erfaring i toppnivå som leder av en bred rekke globale operasjoner innen firmaer med sterk vekst. I det siste har han vært visepresident av operasjoner hos Powerpaper, et prosjekt som utvikler et unikt plattform for kosmetiske og farmasøytiske markeder, operasjonsdirektør ved Alvarion (Nasdaq: ALVR), et globalt trådløst nettverksfirma i teten av industrien, fabrikksjef hos A.M.S. Electronics, et nøkkelferdig prosjekt i elektronikkindustrien, og viseproduksjonsleder ved Lucent Technologies (NYSE:LU); Ofers omfattende bakgrunn i forbindelse med å utvikle selskaper taler for seg selv.

  Ofer har en bachelorgrad innen elektrisk ingeniørfag og en MBA grad fra Hebrew University of Jerusalem.

  “Mens vi lar oss fascinere over nye teknologier , prosesser og nye forretningsmodeller, er det menneskelige verdier – som integritet, medfølelse og empati – som alltid bør være det lyset som fører oss gjennom alt vi gjør.”