FAQs

  GENERELT

  Hvordan finner jeg den modellen som dekker mine behov?

  Hvis du vet hvor stor plenen din er, kan du gå til Category Pageog velge den modellen som dekker ditt behov. Hvis du ikke vet størrelsen på plenen kan du bruke Robomap Toolfor å finne det ut.

  Kan jeg bruke mobilappen Robomow sammen medRobomow?

  Gå til RobomowsApplication Pagefor å sjekke kompatabilitet.

  Hva er annerledes med Robomow i forhold til andre robotklippere?

  • Robomow er sterkereenn de fleste andre robotklippere*
  o Robomow er utstyrt med kniver av høykvalitetsstål og en robust design, og kan takle alt terreng.
  • Robomow er raskereenn de fleste andre robotklippere* o Avhengig av modell, med 28 eller 56 tommers klippebredde, gjør Robomow jobber raskere enn konkurrentene.
  • Robomow kantklipp tar seg av heleplenen: o Den eneste robotklipperen som klipper helt ut til plenkanten. Robomows unike ‘Kantmodus’gjør det mulig for knivene å klippe utenfor hjulet mens klipperen kjører langs plenkanten. Det gir et utmerket sluttresultat du ikke får med noen annen robotklipper.
  *Designet for plener av lignende størrelse

  Bråker Robomow?


  Robomows støynivå avhenger av modellen.
  Robomow RC/TC/MC – 68dB målt.
  Robomow RS/TS/MS – 74dB målt.

  KLIPPING

  Samler Robomow opp gresset?

  Nei. Robomow samler ikke opp det klipte gresset. I stedet brukes en metode som kalles ‘kompostering’. Komposteringen klipper gresset I svært små biter som faller ned på bakken og tilbakefører all næringen til jorden.

  Hva med trær, blomster, dammer, bassenger eller andre ting på plenen?

  Robomow er utstyrt til å takle ethvert objekt og enhver hindring på plenen, enten ved å endre retning eller ved å huske plasseringen av «Grenseøyer»*. *Grenseøyer må markeres under oppstarten for å beskytte blomsterbed og andre myke hindringer på plenen. Trær og andre harde hindringer krever ikke markering av Grenseøyer.

  Er Robomow trygg for barn og kjæledyr?

  Robomow er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner som gjør den til et utrolig trygt produkt. Robomow oppfyller også alle sikkerhetskravene som stilles til robotklippere.

  Hva med kantklipping?

  Robomow har en unik'Kantmodus'.Robomow er den eneste klipperen som klipper utenfor hjulet, og er designet til å kjøre helt ut på kanten av plenen. Dermed klipper den i hele plenens lengde for et utmerket sluttresultat.

  Hvor lang tid bruker Robomow på å klippe plenen min?

  Robomow klipper plenen saktere enn et menneske. Men du kan stille inn Robomow til å vedlikeholde plenen din akkurat når det passer best for deg, og da holder den plenen din pen og velholdt hele året. For den aller best tilpassede robotklippingen kan du til og med stille Robomow inn til å klippe plenen om natten!

  ErRobomow tilpasset minplen?

  Robomow kan brukes på enhver plen, uavhengig av form eller størrelse, hvis en vanlig skyveklipper eller traktorklipper kan brukes det.

  Er det mulig å stjele en Robomow?

  Robomow er utstyrt med et ypperlig anti-tyveri-system, som utløser en høy alarm hvis Robomow fjernes fra basen uten at riktig kode blir brukt.

  Hvor mye koster det å bruke Robomow per år?

  Kostnaden avhenger av modellen. Kostnaden for å bruke modellene RC/TC/MC spenner fra 11,3-18,3 euro i året, og fra 26,7euro til 51,80 euro for RobMAINTENANCEog STORAGE

  Hvilke garantier er inkludert?

  Alle modellene fra Robomow har 2 års garanti på alle deler. Eneste unntak er batteriet, som har 1 års garanti.

  Hvilke deler må jeg regne med å skifte etter hvert som tiden går?

  Robomow har to deler som må byttes ut: • Knivene – anbefales byttet ut hver sesong.
  • Batteriet – har en forventet livslengde på 2-4år, avhengig av bruk.

  Hvordan holder jeg Robomow ren?

  Den beste måten å rengjøre Robomow er å skrape undersiden av klipperen med et skarpt verktøy, og så bruke en fuktig eller våt klut til å tørke over overflatene. Bruk ALDRI vann fra haveslangen eller andre væsker til å vaske undersiden av klipperen.

  Hvordan lagrer jeg Robomow om vinteren?

  1. Rens og vask Robomowfør den settes til vinterlagring.
  2. I løpet av vinteren skal Robomow hele tiden holdes oppladet, for å unngå at batteriet skades(se mer under «Vedlikehold og Lagring» i bruksanvisningen).
  3. Oppbevar klipperen tørt, fortrinnsvis ved romtemperatur.

  OPPSTART

  Hvordan kommer jeg i gang med Robomow plenklipper?

  Robomow plenklippere er designet for å være enkle å bruke. Den trenger bare en enkel oppstart som bare gjøres én gang. Velg hvor Basestasjonen skal stå og plasser Grensewiren rundt plenen din. Det er det hele. Kjør på!

  Er det mulig å få hjelp til oppstart?

  Ja. Alle Robomow plenklippere har en Quick Start Guide og en DVDsom forklarer nøyaktig hvordan Robomow skal startes opp første gang.

  Hva hvis jeg ikke vil starte Robomow selv. Er det mulig å få hjelp?

  Ja. Selv om oppstarten av Robomow er designet for å være så enkel som mulig, står det Robomow-forhandlere klare til å gjøre det for deg mot en avgift hvis du ikke ønsker å gjøre det selv.