KLIPPING

  Samler Robomow opp gresset?

  Nei. Robomow samler ikke opp det klipte gresset. I stedet brukes en metode som kalles ‘kompostering’. Komposteringen klipper gresset I svært små biter som faller ned på bakken og tilbakefører all næringen til jorden.

  Hva med trær, blomster, dammer, bassenger eller andre ting på plenen?

  Robomow er utstyrt til å takle ethvert objekt og enhver hindring på plenen, enten ved å endre retning eller ved å huske plasseringen av «Grenseøyer»*. *Grenseøyer må markeres under oppstarten for å beskytte blomsterbed og andre myke hindringer på plenen. Trær og andre harde hindringer krever ikke markering av Grenseøyer.

  Er Robomow trygg for barn og kjæledyr?

  Robomow er utstyrt med en rekke sikkerhetsfunksjoner som gjør den til et utrolig trygt produkt. Robomow oppfyller også alle sikkerhetskravene som stilles til robotklippere.

  Hva med kantklipping?

  Robomow har en unik'Kantmodus'.Robomow er den eneste klipperen som klipper utenfor hjulet, og er designet til å kjøre helt ut på kanten av plenen. Dermed klipper den i hele plenens lengde for et utmerket sluttresultat.

  Hvor lang tid bruker Robomow på å klippe plenen min?

  Robomow klipper plenen saktere enn et menneske. Men du kan stille inn Robomow til å vedlikeholde plenen din akkurat når det passer best for deg, og da holder den plenen din pen og velholdt hele året. For den aller best tilpassede robotklippingen kan du til og med stille Robomow inn til å klippe plenen om natten!

  ErRobomow tilpasset minplen?

  Robomow kan brukes på enhver plen, uavhengig av form eller størrelse, hvis en vanlig skyveklipper eller traktorklipper kan brukes det.

  Er det mulig å stjele en Robomow?

  Robomow er utstyrt med et ypperlig anti-tyveri-system, som utløser en høy alarm hvis Robomow fjernes fra basen uten at riktig kode blir brukt.

  Hvor mye koster det å bruke Robomow per år?

  Kostnaden avhenger av modellen. Kostnaden for å bruke modellene RC/TC/MC spenner fra 11,3-18,3 euro i året, og fra 26,7euro til 51,80 euro for RobMAINTENANCEog STORAGE

  Hvilke garantier er inkludert?

  Alle modellene fra Robomow har 2 års garanti på alle deler. Eneste unntak er batteriet, som har 1 års garanti.

  Hvilke deler må jeg regne med å skifte etter hvert som tiden går?

  Robomow har to deler som må byttes ut: • Knivene – anbefales byttet ut hver sesong.
  • Batteriet – har en forventet livslengde på 2-4år, avhengig av bruk.

  Hvordan holder jeg Robomow ren?

  Den beste måten å rengjøre Robomow er å skrape undersiden av klipperen med et skarpt verktøy, og så bruke en fuktig eller våt klut til å tørke over overflatene. Bruk ALDRI vann fra haveslangen eller andre væsker til å vaske undersiden av klipperen.

  Hvordan lagrer jeg Robomow om vinteren?

  1. Rens og vask Robomowfør den settes til vinterlagring.
  2. I løpet av vinteren skal Robomow hele tiden holdes oppladet, for å unngå at batteriet skades(se mer under «Vedlikehold og Lagring» i bruksanvisningen).
  3. Oppbevar klipperen tørt, fortrinnsvis ved romtemperatur.