Gressklipperen som gjør hagejobben for deg i påsken

  Påsken er endelig her. Noe som betyr at det for mange klør i fingrene etter å komme i gang i hagen. Noe som selvsagt ikke gjelder alle. Er du heller av typen som ønsker å bruke fritiden på annet enn å vedlikeholde grøntarealet rundt boligen finnes det faktisk en løsning. Robomow er gressklipperen som gjør jobben helt av seg selv. Den klipper og du slipper.

  Robomow RL2000 og RM510 er miljøvennlige og automatiske gressklippere som gjør jobben for deg. De forlater basestasjonen til innstilt dag og tidspunkt for klippe gresset og returnerer til basestasjonen for å lades når jobben er gjort.
  – Til tross for en sen påske er det nok fortsatt litt tidlig å klippe gresset. Men uansett er det nå planleggingen bør gjøres. Være seg om du ønsker å bruke så lite tid som mulig i hagen eller om du ønsker å frigjøre tid til mer interessant hageoppgaver enn gressklipping, sier Roar Bjerke i Vanning AS som distribuerer Robomow i Norge.


  Tidsfrigjørende, stillegående og miljøvennlig


  Luftforurensingen fra en gressklipper med bensindrevet motor kan faktisk sammenlignes med en bil som kjører hele 16 mil. Robomow bruker verken diesel eller bensin. Toppmodellen Robomow RL2000 leveres i tillegg med en ECO-funksjon som betyr at støynivået ikke overstiger 76,6 desibel. I tillegg er robotgressklipperne fra Robomow produsert av resirkulert plast.

   

  RL2000 og RM510

  Robomow RL2000 er blant de mest kraftige og effektive robotgressklipperne på markedet. Den har kraftige kniver for høyt gress, leveres med teknologi for resirkulering av gressavfall og er beregnet på plener på opptil 2000 kvadratmeter. RM510 er beregnet på plener på opptil 500 kvadratmeter og er utstyrt med regnsensor slik at den ikke forlater basen når det regner. RM510 leveres også med en brukerstyrt tyverisikring og alarmsystem.

   

  Tid for å planlegge vedlikehold av plenen

  Mange har barndomsminner om naboen som hadde så fin plen at ingen fikk lov til å gå der. Men du kan godt ha en pen plen og likevel bruke den. En viktig nøkkel er valg av gressfrø. Skal hagen benyttes til lek og ballspill må du velge en slitesterk frøblanding. Like viktig er det å huske på at plenen trenger næring for å vokse og holde seg pen.

  – Det finnes ingen regler for hvor ofte gresset skal klippes. Det viktigste er at det klippes ofte nok til at det ikke vokser seg høyt. Det bør stå igjen 4 til 5 centimeter og du bør ikke klippe vekk mer enn en tredjedel av gressets høyde. Riktig vanning, gjødsling, klipping og stell er alt som skal til. Med robotgressklipperne fra Robomow gjøres mye av jobben av seg selv, sier Roar Bjerke.

   

  Toppmodellen Robomow RL2000 har en veiledende pris på 16.990,-, mens RM510 har en

  veiledende pris på 11.990,-.

   

  For mer informasjon om Robomow RL2000 og RM510 besøk http://www.robomow.no .

  Produktbilder er tilgjengelig på http://robomow.no/robomow-images/index.php?screenwidth=1440 .

   

  For ytterligere informasjon, kontakt.

  Roar Bjerke, Vanning AS, telefon 900 59 900

  E-post: roar@vanning.no

  Petter Gjelsnes, pressekontakt Arctic PR, telefon 930 87 827

  E-post: petter@arcticpr.no

   

  Om Robomow – et produkt fra Friendly Robotics

  Robomow er et ledende varemerke innen fullstendig automatiserte gressklippere. Produkter som frigjør mennesker fra den

  rutinebaserte jobben med å klippe gresset. Med andre ord produkter som gjør livet enklere og morsommere i form av å frigjøre

  verdifull fritid til mer lystbetonte aktiviteter. Robomow er forpliktet til å miljøhensyn, og fokuserer derfor på miljøvennlige produkter

  og miljøvennlig funksjonalitet. Robomow er underlagt Friendly Robotics som ble grunnlagt i 1995. Siden da har selskapet utviklet en

  rekke robotgressklippere og andre robotbaserte produkter som for eksempel en robotstøvsuger. Friendly Robotics har distribusjon

  i Europa, USA, Canada, Australia og New Zealand.


  Back