Introductie

  Het is een feit dat een gazon een centrale en emotionele rol speelt in het wereldlandschap. Het voorziet, buiten de esthetische waarde, in een welkome, groene ruimte voor kinderen en maakt barbecues in de achtertuin en andere buitenactiviteiten mogelijk. Er zijn al miljoenen euro’s en veel persoonlijke tijd en energie gestoken in het verzorgen van de grasvelden rond onze huizen.

  Grasvelden dragen ook beduidend bij aan een beter milieu: voorkomen erosie, zorgen voor luchtfiltering en zijn een natuurlijke “airconditioning” gedurende de zomer.

  Als uw rug al pijn doet en uw portefeuille lichter voelt – zou u misschien kunnen overwegen mee te doen aan de grasrecyclingrevolutie met de robotmaaiers van Friendly Robotics Robomow®! 

  Grasrecycling is een bewezen systeem voor het onderhouden van gazons, wat het eigenlijk mogelijk maakt zichzelf te onderhouden en u veel inspanning bespaart. Het heeft mensen ieder jaar tientallen uren werk, honderden euro’s onderhoudskosten voor het gazon en belasting bespaart, terwijl ook ons gezamenlijke milieu werd beschermd.

  Grasrecycling is de gemakkelijke manier voor een gezond gazon en een geweldige manier om gratis waardevolle voedingsstoffen te recyclen. Het is een maaiplan dat bestaat uit frequenter maaien zonder de grasresten te verwijderen en zo min mogelijk bewatering en voeding.

   

  Gazononderhoud is nog nooit zo simpel geweest