Managementteam

  Udi Peless, medeoprichter, CEO & vicepresident marketing

  Udi is de medeoprichter en CEO van Friendly Robotics. Hij heeft een stevige achtergrond in techniek, technologie en marketing. Hij was eerder CEO van Biosense, een nieuwe hightech onderneming die door Johnson & Johnson werd gekocht, en hij was de oprichter van een softwarebedrijf op het gebied van het plannen van vliegtuigmissies. Maar Udi begon zijn carrière als technicus en later marketing manager bij Elbit, een toonaangevende leverancier van militaire apparatuur.

  Udi is cum laude afgestudeerd in computertechniek aan het Technion Institute of Technology in Haifa, Israël.

  "Huishoudelijke robots, met een grote verscheidenheid aan toepassingen, staan eraan te komen, en zijn binnenkort net zo gewoon als een magnetron in ieder huis. Als dat gebeurt heeft Robomow de perfecte positie om één van de grootste merken te worden."

  Shai Abramson, medeoprichter & CTO

  Shai was in 1995 één van de medeoprichters van Friendly Robotics. Eerder was hij teamleider en project manager in de technologie eenheid van het Israëlische leger, en Shai ontving hiervoor de Israëlische veiligheidsprijs.

  Shai studeerde af aan het elite trainingsprogramma “Talpiyot”. Hij heeft een B.Sc in Natuurkunde & Wiskunde, cum laude, van de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem en een M.Sc in Elektronica, cum laude van de universiteit van Tel-Aviv.

  "Ik geloof dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming. Daarom zijn mensen het belangrijkste bezit van een organisatie en uiteindelijk het geheime ingrediënt van het succes van Robomow."

  Noa Chen, vicepresident voor financiën, human resources & informatietechnologie

  Noa heeft gecombineerde kennis op het gebied van financiën, human resources en informatietechnologie, en ze werkt sinds 2011 voor Friendly Robotics. Eerder was ze meer dan 10 jaar een belangrijke manager voor verzekeringen bij PricewaterhouseCoopers Israël, en ze heeft een uitgebreide en diepgaande kennis van hightech- en industriële ondernemingen, multinationals en SEC geregistreerde bedrijven.

  Noa heeft een B.A. cum laude in Boekhouding & Bedrijfsadministratie van het College of Management Academic Studies. Ze is in Israël ook een bevoegd accountant.

  "Out of the box denken en medewerkers de vrijheid geven om processen te verbeteren en efficiënter te maken is cruciaal voor een bedrijf om te kunnen slagen."

  Gerome de Schutter, vicepresident verkoop

  Gerome is een expert op het gebied van robot gazonmaaiers en sinds 2012 vicepresident verkoop bij Friendly Robotics, sinds de oprichting in 2007 manager van Friendly Robotics BV in Nederland en een dealer van Robomow sinds 2001. Eerder was Gerome medeoprichter & CEO van MDS BV in Andelst en medeoprichter & CEO van Garden Motors NV, Desim NV en MDS Parts.

  Gerome is afgestudeerd aan de Dendermonde Business School en spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Duits, Engels en Italiaans.

  "Bedrijven moeten, net als mensen, vooruit blijven gaan. Alleen als we bewegen zien we het landschap veranderen."

  Dedy Gur, klanttevredenheid

  Dedy heeft 20 jaar ervaring in productmanagement en techniek. Hij is verantwoordelijk voor het testen van nieuwe producten en releases, service na verkoop en product management, en kwam oorspronkelijk in december 1999 bij Friendly Robotics in dienst als directeur voor klantenservice en kwaliteitsbewaking. Eerder was Dedy procestechnoloog en verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking bij Motorola South Israël Ltd.

  Dedy heeft een ingenieurstitel in werktuigbouwkunde en een MBA van de Ben-Gurion universiteit.

  "Nauw samenwerken met en luisteren naar onze klanten is een cruciale factor om voortdurend producten van hoge kwaliteit te kunnen leveren die ontworpen zijn om de verwachtingen te overtreffen."

  Ofer Laufer, COO & OEM G.M

  Ofer heeft meer dan 20 jaar ervaring op hoger managementniveau bij een groot aantal wereldwijd actieve en sterk groeiende bedrijven. Eerder was hij VP Operations bij Powerpaper, een nieuw bedrijf dat een uniek platform voor cosmetische en farmaceutische markten ontwikkelt, operationeel directeur bij Alvarion (Nasdaq: ALVR), een toonaangevend bedrijf voor draadloze netwerken dat wereldwijd actief is, manager van een fabriek bij A.M.S. Electronics, een turn-key bedrijf in de elektronica-industrie, en vicemanager voor productie bij Lucent Technologies (NYSE:LU), Ofer’s uitgebreide achtergrond bij sterk groeiende bedrijven spreekt voor zich.

  Ofer heeft een eerstegraads diploma in elektronica en een MBA van de Hebreeuwse universiteit van Jeruzalem.

  “Hoewel we gefascineerd zijn door nieuwe technologieën, processen en nieuwe zakelijke modellen,zijn het de menselijke waarden – zoals integriteit, medeleven en empathie – die ons de weg zouden moeten wijzen bij wat we doen.”