Zorg ervoor dat het gras aan uw kant groener is

  Zorg ervoor dat het gras aan uw kant groener is
  (zonder een vinger uit te steken ...)

   

  April 2012 – Voor de lente 2012 werd de Robomow-technologie met enkele belangrijke innovaties uitgebreid. De RM510, geschikt voor tuinen tot max. 500 m², is daardoor niet alleen de meest robuuste volautomatische grasmaaier op de markt, maar ook uiterst eenvoudig te installeren ongeacht de vorm van de tuin.

   

  Grotere batterijen, krachtigere motoren en bredere messen maken deze volautomatische grasmaaier tot snelheidskampioen om alle soorten gazon te maaien. De RM510 is trouwens de eerste volautomatische maaier die ook hoog gras aankan, zoals het eerste maaiwerk van het seizoen. De volgende technologische verbeteringen maken installatie en gebruik van de robotmaaier nog eenvoudiger:

  • Voortaan kan het basisstation (waar de maaier na elke maaibeurt automatisch naar terugkeert) zowel op het gazon als op een andere, meer discrete plaats worden opgesteld. (tot max. 10 meter buiten het gazon)
  • Voortaan is het mogelijk om de Robomow RM510 grasmaaierrobot zo te programmeren, dat hij automatisch afwisselt tussen de voor- en achtertuin van de woning. Om de maaier van het ene naar het andere gazon te laten rijden is slechts een doorgang van 1 m nodig. Robomow zorgt voor een uitstekend maairesultaat, ook aan de gazonranden, want het is de enige volautomatische grasmaaier die breder dan zijn wielen maait.

   

  Dankzij zijn aangepaste messen is Robomow bovendien de enige grasmaaierrobot met een echt mulchingsysteem dat het gras recycleert. Hij zorgt dus niet alleen voor een perfect onderhouden tuin, maar is ook heel milieuvriendelijk.

  Vanaf deze lente begint voor elke tuinliefhebber een nieuw tijdperk: het gras aan zijn kant is altijd groener, zonder dat hij een vinger moet uitsteken!

  Er zijn in België meer dan 150.000 tweede verblijven, maar niet alle eigenaars hebben het geluk dat een vriendelijke buurman gratis hun gras maait als zij er niet zijn. De RM510 van Robomow is eenvoudig te programmeren om die klus op te knappen. Wie op vrijdagavond of zaterdagochtend aankomt, hoeft alleen nog maar de barbecue en de tuinstoelen op het perfect gemaaide gazon te installeren. En heerlijk ontspannen te genieten van de tuin!

   

  Over Robomow

  Robomow is een toonaangevende lijn volautomatische gazonmaaiers, die mensen bevrijden van de maairoutine, zodat ze tijd overhouden voor belangrijke zaken, het echte tuinieren en genieten van hun tuin.

  Robomow draagt gemak, maaikwaliteit en milieu hoog in het vaandel en richt zich op duurzame producten en toepassingen. Robomow is een merk van Friendly Robotics, dat is opgericht in 1995. Robomow-producten worden wereldwijd verkocht.

   

  Meer informatie voor de pers

  Foto’s in hoge en lage resolutie, klik op deze link:
  http://www.robomow.com/robomow-images/index.php

  Kijk voor meer informatie en om Robomow in actie te zien, op www.robomow.com/nl-Belgium of neem contact met:

  Germaine Basteleijsens
  OCTANE PR 
  tél: 03 410 18 58
  E: germaine.basteleijsens@octanepr.com