Nieuw in maaiseizoen 2012 - Robomow RM510

  Sterkste volautomatische gazonmaaier voor de Belgische tuin

  Sterk (150 Watt), stil (76 decibel), en goed voor gazons tot 500 vierkante meter

  Januari 2012 – Robomow luidt het maaiseizoen 2012 in met de introductie van de Robomow RM510. Deze robotmaaier is sterk, stil en goed voor gazons tot 500 vierkante meter. Buren zijn tijdens de vakantie niet meer nodig voor het gras. En als volautomaat past hij ook goed op het gazon van het tweede huisje.

  Zijn reikwijdte en snelle, stille werking maakt de Robomow RM510 speciaal geschikt voor de compacte Belgische tuin.

  De Robomow RM510 werkt ook verschillende en speels gevormde gazons geheel zelfstandig af. Daartoe steekt hij eventueel het terras zelf over. Na het maaien en versnipperen van het gras, keert hij weer terug naar zijn basisstation, tot tien meter buiten het gazon.

  rm510 press releaseDe Robomow RM510 heeft de sterkste maaimotor in zijn klasse (150 Watt) en past het gebruikte vermogen en toerental aan op de belasting van het maaimes.

  Ook de eerste maaibeurt van het seizoen, doet de Robomow zelf. Lang gras, blad en takjes neemt hij bij het maaien gewoon mee.

  Robomow is één van de weinige mulchmaaiers, die het gemaaide gras tot compost vermaalt. En omdat hij breder maait dan zijn wielen, is Robomow de enige in zijn soort die ook de kanten maait, voor een strakke border.

  De Robomow RM510 werkt kort maar krachtig: hooguit eenmaal per dag, gedurende maximaal drie uur.

  rm510 press nlDankzij de nieuwe aandrijving, doet hij zijn werk in stilte (maximaal 76 dB(A) - het geluid van een airco in de verte). De rubberen stootrand is extra zacht voor obstakels.

  De Robomow RM510 kost € 1249,- (inclusief btw) en is verkrijgbaar via tuincentra en de tuinmachinehandel: kijk op Robomow.be voor het dichtstbijzijnde verkooppunt.

  Over Robomow

  Robomow is een toonaangevende lijn volautomatische gazonmaaiers, die mensen bevrijden van de maairoutine, zodat ze tijd overhouden voor belangrijke zaken, het echte tuinieren en genieten van hun tuin.

  Robomow draagt gemak, maaikwaliteit en milieu hoog in het vaandel en richt zich op duurzame producten en toepassingen. Robomow is een merk van Friendly Robotics, dat is opgericht in 1995. Robomow-producten worden wereldwijd verkocht.

  Meer informatie voor de pers

  Foto’s in hoge en lage resolutie,  klik op deze link:  robomow-images

  Kijk voor meer informatie en om Robomow in actie te zien, op Robomow.be, of neem contact met ons op.

  Germaine Basteleijsens

  OCTANE PR

  t: 0495 27 49 94

  E: germaine.basteleijsens@octanepr.com