Video Robomow® RM510

  De RM510 wordt aanbevolen voor gazons tot 500 m2.*

  No need to ever push a mower again! Just like all other Robomow® mower models, the RM510 is a fullyNooit meer een grasmaaier duwen! Net als alle andere Robomow®-maaimodellen is de RM510 een volautomatische gazonmaaier die het gras helemaal zelf voor u maait.


  De RM510 is de aanbevolen gazonmaaier als uw tuin tot 500 m2 is. Hij omvat een dockingsysteem en basisstation voor volautomatisch maaien. Stel gewoon een wekelijks programma in en de RM510 vertrekt uit het basisstation op de voorgeprogrammeerde dagen en tijden. Aan het einde van elke taak keert de Robomow* naar het basisstation terug voor het opladen tot de volgende ingeplande taak. Klinkt dit veel te ingewikkeld voor u? Wees niet bang. Robomow is ongelofelijk gebruiksvriendelijk. Het enige wat u hoeft te doen is door het menu bladeren en de grootte van uw tuin invoeren en het tijdstip dat u wilt beginnen. Laat de rest aan Robomow over!


  Stelt u zich eens voor nooit meer uw gazon te hoeven maaien, nooit meer weekend na weekend die grasmaaier op en neer te duwen. Met RM510 komt u thuis bij een perfect gazon zonder een vinger te hoeven uitsteken omdat Robomow het gras automatisch week na week maait. Het is echt de efficiëntste manier om uw gazon te onderhouden, zelfs wanneer u op vakantie bent!

  De RM510 is tevens uitgerust met een regensensor die voorkomt dat de gazonmaaier zijn basisstation verlaat als het regent. De RM510 omvat bovendien aanvullende functies zoals de mogelijkheid zichzelf naar de volgende voorgeprogrammeerde zone te rijden, zelfs als hij hierbij een pad of terras over moet steken. De maaier kan het gazon vanaf verschillende punten binnengaan en heeft een modus voor het maaien van gazonranden, waarbij de robot voorbij zijn wielen maait voor meer bereik. De RM510 heeft zelfs een gebruikersgeregelde diefstalbescherming en alarmsysteem voor aanvullende veiligheid.

  De RM510 is de nieuwe generatie van Robomow®, een volautomatische maaier die iedereen zich kan veroorloven. De prijzen zijn inderdaad de beste op de markt voor een grasmaaierrobot met basisstation! Zoek vandaag nog de Robomow-dealer bij u in de buurt!

  Robomow – Maait meer. Voor minder.

  De RM510 grasmaaier wordt geleverd met:

  • compact mulchsysteem met 1 mes – de ultieme mulchmaaier met grasrecyclagetechnieken.
  • afstandsbediening om handmatig in zeer smalle delen te maaien (beschikbaar als accessoire).
  • gebruikersgeregelde diefstalbeveiliging inclusief alarmsysteem.
  • kantelsensor – schakelt het draaien van het mes direct uit wanneer Robomow® kantelt.
  • modus voor het maaien van gazonranden – Robomow maait voorbij zijn wielen om ook bij de randen te kunnen komen.

  RM510 – Technische gegevens:

  • Gewicht: 17,6 kg (incl. batterijen).
  • Afmetingen: 64 cm x 52 cm x 30 cm.
  • Kleur: Groen.
  • Maaihoogte: 20-80 mm, gebruikersvriendelijke instelling.
  • Twee onderhoudsvrije 12 AH verzegelde loodzuurbatterijen.
  • Regensensor: voorkomt dat Robomow gaat maaien als het regent.

  Is de RM510 gazonmaaier precies wat u zoekt? Zoek vandaag nog de Robomow-dealer bij u in de buurt!

   

  Als de RM510 niet precies overeenkomt met de specificaties die u zoekt, blader dan door onze andere modellen: RL2000, RM510, RL555, RL855, City 120, City 110.

  Of vergelijk de RM510 met andere modellen van de Robomow dealer productlijn om de perfecte gazonmaaier te vinden!

   

  * afhankelijk van grassoort en conditie

   

  rm510 press nl