Miten Robomow-ruohonleikkuri toimii?

  Täysin automaattinen ruohonleikkuri kodinomistajille!

  Seuraa alla olevia helppoja ruohonleikkurin asennusohjeita ja anna Robomow'n tehdä loput – nyt nurmikon hoito on vaivatonta!

  1.    Viritä johto nurmikon ympärille

  Robomow®-leikkurit vaativat yksinkertaisen kerta-asennuksen, jonka kuka tahansa osaa tehdä helposti. Nurmikon reunoille viritetään johto, joka kiinnitetään tapeilla maan pintaan muutaman metrin välein. Johto ja tapit tulevat Robomow'n® mukana. Johto liitetään tukiasemaan tai pieneen akkukäyttöiseen virtalähteeseen nimeltä "aluekytkin" (tulee mallien mukana, joissa ei ole tukiasemaa). Ruoho peittää johdon yleensä 2-3 viikon kuluessa, jolloin se katoaa näkyvistä. Robomow® tunnistaa johdon erityisellä sensorillaan ja varmistaa sen avulla pysyvänsä määritellä alueella. Lue lisää suojajohdoista, tappipaketeista ja muista ruohonleikkuutarvikkeista.

  2.    Valmiina toimintaan

  Robomow® on innovatiivinen robottileikkuri, joka lähtee liikkeelle automaattisesti sille ohjelmoituna ajankohtina ja palaa automaattisesti tukiasemalleen latautumaan ja valmistautumaan seuraavaa leikkauskertaa varten. Viikottaista aikataulua voidaan muuttaa koska tahansa tarpeen mukaan. Ruohonleikkurimme ajavat nurmikon useita kertoja puolelta toiselle varmistaakseen, että koko nurmikko käydään läpi ja ruoho leikataan useasta kulmasta.

  3.    Se leikkaa. Sinä et!

  Miten Robomow® leikkaa nurmikon?

  Siinä on akkukäyttöinen, kolmiteräinen, 21 tuuman (53 cm) tehokas leikkuri, joka vastaa 5,5 HV bensiinikäyttöistä ruohonleikkuria. Robomow® on silppuava leikkuri, joka hienontaa ruohon paremmin kuin perinteiset leikkurit kolmisäiliöisen silppuamisjärjestelmänsä ja 5 800 kierrosta minuutissä (kaksi kertaa nopeampi kuin tavallinen bensiinikäyttöinen leikkuri) pyörivän teränsä ansiosta. Ruoho leikataan erittäin pieneksi silpuksi, joka painuu nurmikon juuristoon, jossa se hajoaa ja toimii luonnollisena lannoitteena. Tällä tavalla nurmikostasi tulee terveempi, paremman näköinen, eikä leikkuujätteitä tarvitse siivota pois.

  Selvittääksesi mikä Robomow-malli sopii parhaiten sinun nurmikollesi, voit tutustua ruohonleikkurimailleihimme ja valita parhaiten omia tarpeitasi vastaavan.