Johtoryhmä

  Udi Peless, perustajajäsen, toimitusjohtaja & markkinointipuolen varapuheenjohtaja

  Udi on FriendlyRoboticsin perustajajäsen sekä toimitusjohtaja, ja hänellä on vahva tausta insinöörityössä, tekniikan alalla sekä markkinoinnissa. Hän on aikaisemmin toiminut Johnson & Johnson-yhtiön ostaman Biosense-nimisen huipputeknologiayrityksen toimitusjohtajana sekä perustajana lentokoneiden operaatiosuunnittelun alalla toimivassa ohjelmistoyrityksessä. Udi aloitti uransa insinöörinä, ja oli myöhemmin markkinointipäällikkönä Elbitillä, joka on johtava toimija aseteollisuuden alalla.

  Udilla on tietotekniikan kandidaatin tutkinto huippuarvosanoin HaifanTechnion-instituutista Israelista.

  "Kodinkonerobotit ovat tulossa monissa eri muodoissa, ja tulevat pian olemaan kodeissa yhtä yleisiä kuin mikroaaltouunit. Tämän tapahtuessa Robomow tulee olemaan täydellisessä asemassa ollakseen alan johtavien tuotemerkkien joukossa."

  Shai Abramson, perustajajäsen & teknologiapäällikkö

  Shai oli mukana perustamassa FriendlyRoboticsia vuonna 1995. Hän on ollut aikaisemmin ryhmänjohtajana sekä projektijohtajana Israelin puolustusvoimien teknologiayksikössä. Shai on vastaanottanut Israel Security Prize-palkinnon.

  Shai on valmistunut Talpiyot-eliittikoulutusohjelmasta. Hän on suorittanut fysiikan ja matematiikan kandidaatin tutkinnon huippuarvosanoin Jerusalemin heprealaisessa yliopistossa sekä sähkötekniikan maisterin tutkinnon huippuarvosanoin Tel Avivin yliopistossa.

  "Uskon, että matka on aivan yhtä tärkeä kuin määränpää. Siksi henkilöstö on kaikkien organisaatioiden tärkein voimavara ja viime kädessä myös Robomown menestyksen salainen ainesosa."

  Noa Chen, vararahoituspäällikkö, Henkilöstö- ja IT-johtaja

  Noan kokemus on yhdistelmä rahoituksen, henkilöstön ja informaatioteknologian aloja, ja hän toi sen FriendlyRobotics-yhtiöön vuonna 2011. Aikaisemmin hän on toiminut PricewaterhouseCoopers Israelin vanhempana kauppakirjapäällikkönä yli vuosikymmenen ajan, joten Noalla on laaja ja syvä ymmärrys huipputeknologia- ja teollisuusyhtiöistä, monikansallisista yrityksistä sekä SEC-rekisteröidyistä yrityksistä.

  Noalla on kauppatieteiden kandidaatin tutkinto huippuarvosanoin College of Management AcademicStudies-korkeakoulusta. Hänellä on myös kirjanpitäjän pätevyys Israelissa.

  "Omaperäinen ajattelu ja työntekijöille sallittu vapaus kehittää prosesseja ja tehostaa toimintaa on elintärkeää yrityksen menestyskyvylle."

  Gerome de Schutter , varamyyntipäällikkö

  Gerome on ollut FriendlyRoboticsin varamyyntipäällikkö vuodesta 2012, FriendlyRoboticsBV:n Hollannin johtaja yhtiön perustamisesta lähtien vuodesta 2007 ja Robomow-jälleenmyyjä jo vuodesta 2001, joten hän on robottiruohonleikkurien asiantuntija. Aikaisemmin Gerome oli MDS BV Andelstin perustajajäsen ja toimitusjohtaja sekä GardenMotorsNV:n, DesimNV:n ja MDS Partsin perustajajäsen ja toimitusjohtaja.

  Gerome on valmistunut Dendermonden kauppakorkeakoulusta ja puhuu sujuvasti hollantia, saksaa, ranskaa, englantia ja italiaa.

  "Yrityksien - kuten ihmistenkin – on aina kuljettava eteenpäin. Vain liikkuessamme voimme nähdä maiseman kehityksen."

  Dedy Gur, asiakastyytyväisyys

  Dedy tuo mukanaan 20 vuotta kokemusta tuotekehityksestä ja insinöörityöstä. Hän tuli alunperin FriendlyRobotics-yhtiöön joulukuussa 1999 asiakastuki- ja laaduntarkkailujohtajaksi, ja vastaa nyt uusien tuotteiden testauksesta ja julkistamisesta, myynnin jälkeisestä tuesta sekä tuotehallinnasta. Aikaisemmin Dedy on toiminut ProcessEng.- ja laaduntarkkailujohtajana Motorola South Israel Ltd.-yhtiössä.

  Dedyllä on koneenrakennuksen kandidaatin sekä kauppatieteiden maisterin tutkinto Ben-Gurionin yliopistosta.

  "Läheinen yhteistyö asiakkaiden kanssa sekä asiakkaiden kuunteleminen ovat ratkaisevia tekijöitä odotuksia ylittämään suunniteltujen korkealaatuisten tuotteiden jatkuvassa toimituksessa."

  Ofer Laufer, COO & OEM G.M

  Ofer tuo mukanaan yli kaksikymmentä vuotta kokemusta korkeista johtoasemista monissa erilaisissa globaaleissa operaatioissa nopeasti kasvavissa yrityksissä. Hän on ollut aikaisemmin varatoiminnanjohtaja Powerpaperillä, joka on ainutlaatuisia ratkaisuja kosmetiikka-ja lääkemarkkinoille kehittävä yritys, toiminnanjohtaja Alvarion-yhtiössä (Nasdaq: ALVR), joka on johtava maailmanlaajuinen yritys langattomien verkkoyhteyksien alalla, tehtaanjohtajana elektroniikka-alan avainyhtiössä A.M.S Electronicsissa sekä varatuotantopäällikkönä Lucent Technologies-yhtiössä (NYSE:LU). Oferin mittavat saavutukset kasvavissa yhtiöissä puhuvat puolestaan.

  Oferilla on sähköinsinöörin alempi tutkinto sekä kauppatieteiden maisterin tutkinto Jerusalemin heprealaisesta yliopistosta.

  “Vaikka uudet teknologiat, prosessit ja yritysmallit kiehtovat meitä, pitäisi kuitenkin inhimillisten arvojen kuten rehellisyyden, myötätunnon ja empatian olla kaiken toimintamme opastavina valoina.”