ROBOMOW - TARINAMME

  Robomow perustettiin vuonna 1995 ja sitä kutsuttiin alun perin nimellä "Friendly Machines" (ystävälliset koneet).Robomow perustettiin vuonna 1995 ja sitä kutsuttiin alun perin nimellä "Friendly Machines" (ystävälliset koneet).Robomow perustettiin vuonna 1995 ja sitä kutsuttiin alun perin nimellä "Friendly Machines" (ystävälliset koneet).Robomow perustettiin vuonna 1995 ja sitä kutsuttiin alun perin nimellä "Friendly Machines" (ystävälliset koneet).

  Friendly Machines logo
  Friendly Machines -logo

  Kaksi miestä, yksi visioKaksi miestä, yksi visioKaksi miestä, yksi visioKaksi miestä, yksi visio

  Kerrotaan, että kahden yrittäjän, Udi Pelessin ja Shai Abramsonin perustaman yrityksen idea syntyi, kun Pelessin vaimo pyysi häntä eräänä päivänä leikkaamaan ruohon. Udi haaveili robottileikkurista yrittäessään välttää tätä lähestyvää urakkaa.

  …ja näin syntyi Friendly Machines.…ja näin syntyi Friendly Machines.…ja näin syntyi Friendly Machines.…ja näin syntyi Friendly Machines.

  Tarua kummallisempaaTarua kummallisempaaTarua kummallisempaaTarua kummallisempaa

  Kuten näet, ensimmäiset prototyypit olivat yksinkertaisia tavallisia Rover-ruohonleikkureita, joiden päälle on juuttunut pino koneita!

  The Rover Mower with its Electro Gear
  Rover-ruohonleikkuri sähkövaihteen kanssa

  Muita yrityksiä oli mm. sähkövaihteiston pinoaminen perinteisten ruohonleikkureiden päälle yhdessä ruohonleikkuujätteille varattua pussia varten.

  Rover Mower with Clippings Bag
  Rover-ruohonleikkuri ruohonleikkuujätteille varattua pussia varten

  Ei kuitenkaan kestänyt kauan huomata, että tämä oli kaukana ihanteellisesta. Tuli pian selväksi, että robottileikkurin pitäisi toimia paremmin kuin tavallinen ruohonleikkuri ja olla ympäristöystävällisempi käynnistää. Tämän tuloksena Robomow sovelsi silppuamismenetelmää.

  Paljon silputtavaa Paljon silputtavaa Paljon silputtavaa Paljon silputtavaa

  Silppuava ruohonleikkuri toimii nopeilla terillä, jotka pitävät ruohon kammion sisällä, kunnes silppu on tarpeeksi pientä, ja se voi pudota takaisin nurmikolle ja toimia luonnollisena lannoitteena.

  Siksi seuraavan sukupolven Friendly Machines -prototyypit suunniteltiin ilman laukkua ruohonleikkeille, joten niistä tuli kapeampia, tehokkaampia ja paljon muita ruohonleikkureita ympäristöystävällisempiä.

  Mulching Robotic Mower - First Prototype
  Silppuava robottileikkuri - Ensimmäinen prototyyppiSilppuava

  Vaatii suosiota - "Robomow Classic"

  Tämä pieni kaveri, Robomow Classic, esiteltiin ensimmäisen kerran GLEE-näyttelyssä Birminghamissa, UK:ssa vuonna 1997. Se oli Friendly Robotics -yhtiön ensimmäisen virallisen mallin "isä".

  Robomow Classic
  Robomow Classic

  Klassinen malli lanseerattiin myyntiin vuonna 1998. Sitä myyntiin n. 4000 kappaletta vuosien 1998 ja 2001 välillä.

  Vallankumouksen kehitys

  Vuonna 1999 Friendly Machines kehittyi Friendly Robotics -yhtiöksi.

  out in robomow logo
  Out - In

  2. sukupolvi

  Vuonna 2000 syntyi 2. robottileikkureiden sukupolvi. …ja syntyi Robomow RL.

  Robomow RL
  Robomow RL

  Robomow Classic -ruohonleikkuriin verrattuna Robomow RL oli paljon kehittyneempi, pienempi, kevyempi ja käyttäjäystävällisempi. Tätä kehitettyä mallia myytiin 11 000 kappaletta vuosina 2000-2013.

  Siihen tehtiin muitakin parannuksia: tukiasema, jonka avulla käyttäjä voi luoda jaksottaisen ruohonleikkuuohjelma ja mikä tärkeää, unohtaa ruohonleikkuun kokonaan.

  Robomow RL with Base Station
  Robomow RL tukiaseman kanssa

  Muut koneet ryhtyvät toimenpiteisiinMuut

  Vuonna 2003 perustettiin yhteisyritys Hoover-yhtiön kanssa, mikä johti kaikkien aikojen ensimmäisen robottipölynimuri RV:n luomiseen. RV:tä myyntiin vuosina 2003-2005.

  RV400 – First Robotic Vacuum Cleaner
  RV400 – Ensimmäinen robottipölynimuri

  Kotitalousmerkki

  Vuonna 2005 Friendly Robotics teki strategisen päätöksen sijoittaa brändinimensä "Robomow" keskeiseen asemaan. Vaikka yhtiötä kutsutaan yhä nimellä Friendly Robotics, Robomow-brändi tunnetaan tänään laajalti kaikkialla maailmassa.

  Ja kuten sanotaan, loppu on historiaa.

  Friendly Machines

  3. sukupolvi: Hi-Tech, pienet nurmikot, alhaiset kustannukset

  Vuonna 2008 Robomow RM esiteltiin ensimmäisen kerran robottileikkureiden 3. sukupolvena. RM, Robomow RL:n pienempi, kevyempi ja kehitetty versio, suunniteltiin erityisesti pienelle numikolle, jotka tähän saakka oli jätetty pitkälti huomiotta. Tästä Robomow-leikkurista tuli välittömästi hitti, jota myyntiin 30 000 kappaletta vuosien 2008 ja 2013 välilä.

  Robomow RM series
  Robomow RM -sarja

  Punainen on uusi musta

  Vuonna 2011 Robomow esitteli RED Robomow -linjan – nuoremman ja hieman edullisemman version menestyneistä RL- ja RM-malleista.

  Robomow City 100
  Robomow City 100
  Robomow City 120
  Robomow City 120

  4. sukupolvi, välitön sensaatio4.

  Vuonna 2013 syntyi Robomow RS – ja se oli robottileikkureiden 4. sukupolvi. Tämä linja oli välittömästi murskaava hitti, jota myyntiin 5000 kappaletta ensimmäisen vuoden aikana. Robomow RS päivitettiin myös Robomow-leikkuria vastaavaksi nurmikon koon suhteen. Se pystyy leikkaamaan jopa 3000 m2!

  Robomow RS – The biggest Robomow Yet
  Robomow RS – Tähän asti suurin Robomow

  Samoin vuonna 2013…Robomow toi markkinolle 3. tuotantolinjansa, Black-linjan. Nämä upeat mallit luotiin teknisimmille käyttäjille, jotka etsivät puhdasta, tyylikästä ja uusinta must-have -varustetta.

  Black Line Robomows Black Line Robomows
  Black-linjan Robomow-leikkurit

  Tuoreena painosta

  Robmow-ruohonleikkureiden 4. sukupolvea suunnitellaan laajennettavaksi vuonna 2014 ylimääräisellä 5 mallilla: RS622, RS612, TS1800, TS1000, MS1800 ja MS1000.

  Robomow ottaa käyttöön myös täysin uuden alusta pienille ja keskikokoisille nurmikoille ja lanseeraa 7 uutta mallia: RC306, RC304, RC302, TC500, TC300, MC500 ja MC300.

  5. sukupolvi, älypuhelinsovellus

  Esittelyssä Robomow’n robottileikkureiden 5. sukupolvi! Nämä siistit Robomower-leikkurit on suunniteltu jopa 600 m2:n kokoiselle nurmikolle. Tämä on Robomow-leikkureiden paras malli, ne tarjoavat paljon erilaisia ominaisuuksia. Nurmikon kokoasetukset ovat täysin ohjelmoitavissa Robomow-sovelluksen avulla!

  5th Generation, Smartphone Application

  Robomow-sovellus: Hallinta, vuorovaikutus, kokemus

  Se on täällä! Robomow-sovellus!

  Ruohonleikkurin käyttö ei ole koskaan ollut nopeampaa, helpompaa ja nautittavampaa!

  Lue lisää napauttamalla tästä

  5th Generation, Smartphone Application