LEIKKAAMINEN

  Kerääkö Robomow leikatun ruohon?

  Ei, Robomow ei kerää leikattua ruohoa. Sen sijaan Robomow käyttää menetelmää, jota kutsutaan "kattamiseksi". Kattamisessa ruoho leikataan hyvin pieniksi ja hienoiksi palasiksi ja ripotellaan takaisin maaperään, antaen siten maaperälle takaisin sen ravinteita.

  Entä puut, kukat, lammet, uima-altaat tai muut esineet nurmikolla?

  Robomow on täysin kykenevä kohtaamaan mitkä tahansa esineet nurmikolla, joko yksinkertaisesti vaihtamalla suuntaa tai havaitsemalla "reunasaarekkeen" sijainti. * reunasaarekkeet on määriteltävä alkuasetuksessa kukkapenkkien ja muiden pehmeiden esteiden suojaamiseksi nurmikolla. Puut ja muut kovat esineet eivät vaadi reunasaarekkeita.

  Onko Robomow turvallinen lapsille ja lemmikkieläimille?

  Robomow on varusteltu monilla turvaominaisuuksilla, jotka tekevät siitä poikkeuksellisen turvallisen tuotteen. Robomow täyttää myös kaikki robottiruohonleikkureille asetetut turvallisuusnormit.

  Entä reunaus?

  Robomowissa on ainutlaatuinen "reunatila". Ainoana ruohonleikkurina, joka leikkaa pyöriänsä kauempana, Robomow on suunniteltu ajamaan aivan nurmikkosi laidalla leikaten koko nurmikon reunan täydellisen viimeistellyksi.

  Kuinka kauan Robomowilta kestää leikata nurmikkoni?

  Robomow leikkaa nurmikon hitaammin, kuin ihminen. Voit kuitenkin säätää Robomowin ylläpitämään nurmikkoasi milloin tahansa kun sinulle sopii, ja nurmikkosi pysyy kunnossa koko ajan. Jos haluat viedä robottiruohonleikkauksen kätevyyden äärimmäisyyksiin, voit asettaa Robomowin leikkaamaan yöllä!

  Sopiiko Robomow minun nurmikolleni?

  Robomow sopii minkä tahansa kokoiselle tai muotoiselle nurmikolle, missä voi leikata käsiohjattavalla tai istuen ohjattavalla ruohonleikkurilla.

  Voiko joku varastaa Robomow ruohonleikkurini?

  Robomow on varustettu huipputason varkaudenestojärjestelmällä, joka hälyttää, kun Robomow irrotetaan asemastaan syöttämättä koodia.

  Mitkä ovat Robomowin käytön vuosittaiset kustannukset?

  Robomowin käytön kustannukset riippuvat mallista. RC/TC/MC -mallien käyttäminen vaihtelee välillä 11,3€ - 18,3€ vuodessa ja säilytyksen ja huoltojen osalta välillä 26,7€ - 51,8€ vuodessa.

  Minkälainen takuu Robomowiin sisältyy?

  Kaikki Robomow mallit tulevat 2 vuoden takuulla kaikille osille, paitsi akun osalta, jolle on voimassa yhden vuoden takuu.

  Mitä osia voin odottaa joutuvani vaihtamaan vuosien varrella?

  Robomowissa on kaksi osaa, jotka vaativat vaihtamista: • Terät - suositellaan vaihdettavaksi kerran vuodessa
  • Akku - sen elinajanodote on 2-4 vuotta, riippuen käytöstä

  Kuinka puhdistan Robomowin?

  Paras tapa puhdistaa Robomow on kaapia leikkurin pohja teräväreunaisella työkalulla, jonka jälkeen voit pyyhkiä yläpinnat kostealla tai märällä vaatekappaleella. ÄLÄ KOSKAAN käytä vesisuihkua tai mitään muuta nestettä leikkurin alapuolen puhdistamiseen.

  Kuinka säilytän Robomowia talvella?

  1. Puhdista Robomowisi ennen varastoimista talvea varten.
  2. Pidä Robomow talvella jatkuvasti ladattuna välttääksesi akun vauriot (katso kohta "Huolto ja varastointi" käyttöohjeesta).
  3. Varastoi leikkuri kuivassa paikassa, mieluiten huoneenlämmössä.