City 120 ruohonleikkuri tukiasemalla

   

   

  City 120 -ruohonleikkuri sopii jopa 1 500 m2:n nurmikoille.

  Vietätkö yhä suurimman osan viikonlopuistasi työnnellen käsikäyttöistä ruohonleikkuria? Nyt on aika heittää vanha leikkuri menemään ja astua nykyaikaan! Robomow'n City 120 on huippuluokan robottileikkuri, joka on tarpeeksi tehokas suorittamaan kauden ensimmäisen ajokerran, vaikka ruoho olisi korkeaa. Mikään leikkaushomma ei ole liian tylsä Robomow'lle! Miksi arastella nurmikonhoitoa, kun City 120 voi tehdä sen puolestasi. Istu alas ja rentoudu samalla kun Robomow leikkaa nurmikon puolestasi, että sinun ei tarvitse!

  Robomow City 120 -ruohonleikkuri on 53 cm:n leveydeltä kolmella terällä leikkaava huippuluokan silppuava leikkuri, joka ei vain kierrätä leikkuujätteitä maaperän lisäravinnoksi innovatiivisen ruohonkierrätysprosessin avulla, vaan myös leikkaa tarkemmin kuin tavalliset manuaaliset leikkurit ja markkinoiden muut robottileikkurit.

  Tämä ruohonleikkurimalli tulee täysin varusteltuna ja sisältää automaattisen leikkausjärjestelmän, tukiaseman, akut ja reunajohdon nurmikon ulkoreunalle. Ainutlaatuisen Robomow'sta tekee sen ällistyttävä kyky leikata pyörien ulkopuolelta täydellisen leikkaustuloksen saavuttamiseksi.

  Sinun tarvitsee vain määrittää ajat, jolloin haluat City 120:n työskentelevän. Robomow City 120 lähtee töihin automaattisesti ennalta määriteltyinä aikoina ja palaa tukiasemalle leikattuaan nurmikon. Sitten se latautuu ja jää odottamaan seuraavaa ajokertaa. Niin yksinkertaista se on!

  City 120 leikkaa samankokoisen nurmikon kolmasosassa siitä ajasta, joka kuluu kilpailijoiden robottileikkurimalleilta. Itse asiassa City 120 käyttää työhön korkeintaan kolme tuntia, ja siten voit nauttia puutarhastasi ja täydellisestä leikkuujäljestä pitempään. 

  Mikset tekisi elämästäsi helpompaa Robomow'lla! Ota selvää, mistä voit ostaa City 120 -ruohonleikkurin!

   

  Älä koskaan enää työnnä leikkuria – anna Robomow'n leikata nurmikko puolestasi!

   

  Innovatiivinen, täysin varusteltu City 120 -leikkuri sisältää:

   

  • Automaattinen leikkausjärjestelmä ja tukiasema – City 120 lähtee töihin automaattisesti ennalta määriteltyinä aikoina ja palaa tukiasemalle leikattuaan nurmikkosi.
  • 53 cm:n levyinen kolmiteräinen silppuamisjärjestelmä – huippuluokan silppuava leikkuri, joka hyödyntää innovatiivisia bioleikkaustekniikoita. Ei tarvetta kerätä leikkuujätteitä.
  • 24 V:n akut.
  • Kaikki tarvikkeet ensimmäistä asennuskertaa varten.
  • Reunanleikkaustoiminto – Robomow leikkaa pyöriensä ulkopuolelta saavuttaen täydellisen leikkaustuloksen.

   

  City 120 – Tekniset tiedot

   

  • Mitat – 89 x 66,5 x 31,5 cm
  • Varustettu tukiasemalla
  • Sopii kaikille nurmikkotyypeille
  • Kestää kaikkia sääolosuhteita
  • Helppo kerta-asennus