Ledelsesholdet

  Udi Peless, Medstifter, CEO og VP Marketing

  Medstifter og CEO for Friendly Robotics, Udi, kommer fra en stærk baggrund inden for teknik, teknologi og markedsføring. Han var tidligere CEO for Biosense, en hi-tech startup, der blev overtaget af Johnson & Johnson og grundlægger af et softwarefirma inden for fly missionsplanlægning. Udi begyndte sin karriere som ingeniør og blev senere Marketing manager hos Elbit, en førende leverandør af militært udstyr.

  Udi besidder en B.Sc med udmærkelse i c omputerteknik fra Haifa Technion Institute of Technology i Israel.

  "Husholdningsrobotter, i en lang række applikationer, er lige på dørtrinnet, og vil snart være lige så almindeligt som mikrobølgeovne i ethvert hjem. Når det sker, er Robomow perfekt positioneret til at være blandt de førende mærker."

  Shai Abramson, Medstifter og CTO

  Shai var med til at stifte Friendly Robotics i 1995. Han arbejdede tidligere som teamleder og projektleder i den israelske hærs teknologiske enhed, og Shai har modtaget den israelske Sikkerhedspris.

  Shai er uddannet på elite træningsprogrammet "Talpiyot". Han besidder en B.Sc i fysik & matematik, med udmærkelse fra Hebrew University i Jerusalem og en M.Sc i Electronic Engineering, med udmærkelse fra Tel-Aviv Universitet.

  "Jeg tror på, at rejsen er lige så vigtig som destinationen. Og ifølge dette, er menneskelige ressourcer det aller vigtigste i enhver organization, og i sidste ende den hemmelige ingrediens i Robomows succes."

  Noa Chen, VP-finansiering, menneskelige ressourcer og informationsteknologi

  Noa medbringer sin samlede ekspertise på områderne finansiering, menneskelige ressourcer og informationsteknologi, og blev en del af Friendly Robotics i 2011. Hun arbejdede tidligere som Senior forsikringsleder hos PricewaterhouseCoopers i Israel i over et årti, og Noa besidder en enorm, dybdegående forståelse for hi-tech- og industrivirksomheder, multinationale selskaber og SEC registranter.

  Noa besidder en B.A. med udmærkelse i Regnskab & forretningsadministration fra College of Management Academic Studies. Hun er også statsautoriseret revisor i Israel.

  "At tænke uden for boksen og give medarbejderne frihed til at forbedre processer og øge effektiviteten, er afgørende for en virksomheds evne til at lykkes."

  Gerome de Schutter , VP Salg

  Gerome er VP Salg hos Friendly Robotics siden 2012, leder af Friendly Robotics BV i Holland siden dets opstart i 2007 og Robomow-forhandler siden 2001, og er noget af en ekspert når det kommer til robotplæneklippere. Tidligere var Gerome medstifter og CEO for MDS BV, Andelst og medstifter og og CEO for Garden Motors NV, Desim NV og MDS Parts.

  Gerome er uddannet fra Dendermonde Business School og er flydende i hollandsk, fransk, tysk, engelsk og italiensk.

  "Firmaer, som mennesker, bliver nød til at bevæge sig fremad. Kun når vi bevæger os, kan vi se hvordan landskabet udvikler sig."

  Dedy Gur, Kundetilfredshed

  Dedy medbringer 20 års erfaring i produktmanagement og teknik. Som ansvarlig for testning af nye produkter og udgivelser, efter-salg service og produktmanagement, blev han oprindeligt en del af Friendly Robotics i december 1999, som Direktør for kundeservice og kvalitetssikring. Tidligere arbejdede Dedy som leder for procesteknik og kvalitetssikring hos Motorola South Israel Ltd.

  Dedy besidder en B.Sc. i Maskinteknik og en MBA fra Ben-Gurion Universitetet.

  "At arbejde i tæt samarbejde me,d og lytte til vores kunder, er en afgørende faktor i den fortsatte levering af produkter af høj kvalitet designet til at overstige forventningerne."

  Ofer Laufer, COO og OEM G.M

  Ofer medbringer mere end tyve års erfaring med ledelse på højt niveau, fra en bred vifte af globale operationer i virksomheder i høj vækst. Han var tidligere VP Drift hos Powerpaper, en startup der udviklede en unik platform for kosmetiske og farmaceutiske markeder, Driftsleder hos Alvarion (Nasdaq: ALVR), et førende globalt selskab der udvikler trådløse netværk, fabrikschef hos A.M.S. Electronics, en turn-key virksomhed inden for elektronikindustrien, og vice-produktionschef hos Lucent Technologies (NYSE: LU); Ofers omfattende baggrund fra voksende virksomheder taler for sig selv.

  Ofer besidder en bachelor i Electrical Engineering og en MBA fra Hebrew University of Jerusalem.

  “Selvom vi er fascinerede af nye teknologier, processer og nye forretningsmodeller, er det menneskelige værdier - såsom integritet, medfølelse og empati - der bør være ledestjerne for alt, hvad vi gør.”