ROBOMOW - VORES HISTORIE

  Robomow blev grundlagt i 1995 og hed oprindeligt 'Friendly Machines'.

  Friendly Machines logo
  Friendly Machines logo

  To mænd, en vision

  Firmaet blev grundlagt af to iværksættere, Hr. Udi Peless og Hr. Shai Abramson, og rygterne siger, at en varm sommerdag, bad Hr. Peless' kone ham om at slå græsset. Mens han prøvede på at undgå denne forestående opgave, fantaserede Udi om en robotplæneklipper.

  ... Og så blev Friendly Machines født.

  Mærkeligere end fiktion

  Som du kan se, var de første prototyper simpelthen almindelige Rover-plæneklippere med noget mærkeligt maskineri på toppen!

  The Rover Mower with its Electro Gear
  Rover-plæneklipperen med dens elektroniske udstyr

  Yderligere forsøg inkluderede en masse elektronisk udstyr oven på traditionelle plæneklippere, med poser til det afklippede græs.

  Rover Mower with Clippings Bag
  Rover-plæneklipperen med poser til afklippet græs

  Men det tog ikke lang tid at indse, at dette var langt fra ideelt. Det stod hurtigt klart, at en robotplæneklipper skal være bedre end en almindelig plæneklipper, og at den skal være mere økologisk. På grund af dette, vedtog Robomow "bioklip"-metoden.

  Stor ståhej om bioklip

  En bioklip-plæneklipper bruger klinger der kører i høj hastighed, og som bevarer det afklippede græs inde i kammeret, indtil det er småt nok til at falde tilbage på plænen og fungere som naturlig gødning.

  Derfor blev den næste generation af prototyper fra Friendly Machines designet uden en afklippose, hvilket gør dem enklere, bedre og meget grønnere end andre plæneklippere.

  Mulching Robotic Mower - First Prototype
  Bioklip robotplæneklippere - første prototype

  Krav på berømmelse - 'Robomow Classic'

  Denne lille fyr, Robomow Classic, debuterede til GLEE-udstillingen i Birmingham, England i 1997 og blev derefter "far" til Friendly Robotics officielle første model.

  Robomow Classic
  Robomow Classic

  Classic-modellen blev lanceret til salg i 1998 og solgte omkring 4000 enheder mellem 1998 og 2001.

  Revolutionerende udvikling

  I 1999, blev Friendly Machines til Friendly Robotics.

  out in robomow logo
  Out - In

  2. generation

  I 2000 kom 2. generation af robotplæneklippere frem. …Og Robomow RL platformen blev født.

  Robomow RL
  Robomow RL

  Sammenlignet med Robomow Classic, var Robomow RL langt mere avanceret, mindre, lettere og mere brugervenlig. Denne forbedrede model solgte 11.000 enheder mellem årene 2000 til 2013.

  Yderligere forbedringer inkluderede Basesstationen, som gjorde det muligt for brugere at oprette et periodisk græsslåningsprogram, og som sådan ikke tænke mere over deres græsslåning.

  Robomow RL with Base Station
  Robomow RL med basestation

  Andre maskiner kommer på markedet

  I 2003, førte et samarbejde med Hoover til oprettelsen af RV, den første robotstøvsuger nogensinde. RV blev solgt i årene mellem 2003 og 2005.

  RV400 – First Robotic Vacuum Cleaner
  RV400 – Første robotstøvsuger

  Et velkendt navn

  I 2005, foretog Friendly Robotics den strategiske beslutning om at sætte 'Robomow'-mærket i centrum. Selv om virksomheden stadigt hedder Friendly Robotic, i dag, er Robomow-mærket bredt anerkendt over hele verden.

  Og resten er, som de siger, historie.

  Friendly Machines

  3. generation: Hi-Tech, små haver, mindre omkostninger

  I 2008 debuterede Robomow RM som 3. generation af robotplæneklippere. RM er mindre, lettere og en forbedret udgave af Robomow RL, og blev designet specielt til den lille græsplæne, som indtil nu havde været stort set ignoreret. Denne Robomow blev straks et hit, og solgte 30.000 enheder mellem 2008 og 2013.

  Robomow RM series
  Robomow RM-serierne

  Rødt er det nye sort

  I 2011 introducerede Robomow sin RED Robomow linje - den yngre og lidt billigere version af de succesfulde RL og RM-modeller.

  Robomow City 100
  Robomow City 100
  Robomow City 120
  Robomow City 120

  4. generation, en øjeblikkelig sensation

  I 2013 blev Robomow RS født - dette er den 4. generation af robotplæneklippere. Denne linje blev øjeblikkeligt et enormt hit, og solgte 5000 enheder det første år. Robomow RS opgraderede også Robomows græsplænestørrelse arsenal, med en evne til at slå græsplæner på op til 3000 m2!

  Robomow RS – The biggest Robomow Yet
  Robomow RS – Den største Robomow til dato

  Også i 2013... Robomow udgav deres 3. produktlinje, Black-linjen Disse smarte modeller blev skabt for de mere teknisk kyndige brugere på udkig efter rent, slankt, elegant, og topmoderne must-have tilbehør.

  Black Line Robomows Black Line Robomows
  Black Line Robomows

  Det aller nyeste

  Der er planer om at udvide Robomows 4. generation af plæneklippere i 2014, med indførelsen af 5 yderligere modeller, RS622, RS612, TS1800, TS1000, MS1800 og MS1000.

  Robomow vil også være at indføre en helt ny platform for små og mellemstore græsplæner, der vil omfatte 7 nye modeller, RC306, RC304, RC302, TC500, TC300, MC500 og MC300.

  5. generation, smartphone applikationer

  Vi introducerer Robomows 5. generation af robotplæneklippere! Disse funky, cool Robomowers er designede til plæner på op til 600 m2. De er Robomows bedste modeller nogensinde, og de tilbyder et stort udvalg af funktioner og muligheder for græsplæneslåning og er naturligvis alle fuldt programmerbare via Robomow-app'en!

  5th Generation, Smartphone Application

  Robomow-app'en: Kontrol, interaktion, oplevelse

  Så er den her! Robomow-app'en!

  Samspil med din plæneklipper har aldrig været hurtigere, nemmere eller sjovere!

  Klik her for at læse mere.

  5th Generation, Smartphone Application