GRÆSSLÅNING

  Indsamler Robomow det afklippede græs?

  Nej. Robomow indsamler ikke det afklippede græs. Den bruger i stedet en metode kaldet ”bioklip”. Bioklip skærer afklippet græs i meget små, fine stykker, der falder naturligt tilbage i jorden, og dermed genbruger næringsstofferne.

  Hvad med træer, blomster, damme, bassiner eller andre genstande på plænen?

  Robomow er fuldt udstyret til at håndtere enhver og alle genstande der findes på græsplænen, enten ved blot at ændre retning eller ved at bemærke placeringen af ”Perimeter-øer".* * Perimeter-øer skal skal inkluderes i den indledende indstilling, for at beskytte blomsterbede og andre bløde forhindringer på plænen. Træer og andre stive objekter kræver ikke Perimeter-øer.

  Er Robomow sikkert for børn og kæledyr?

  Robomow er udstyret med en række sikkerhedsfunktioner, der gør det til et usædvanligt sikkert produkt. Robomow opfylder også fuldt ud alle de sikkerhedsstandarder, der er fastsat for robotplæneklippere.

  Hvad med kanterne?

  Robomow har en unik “Kant-tilstand”. Robomow er den eneste plæneklipper der er designet til at klippe ud over dens hjul og kan køre på kanten af din græsplæne, hvor den klipper plænens kant for en fremragende total finish.

  Hvor lang tid tager det for Robomow at slå min have?

  Robomow slår græs langsommere end et menneske vil gøre det. Men du kan indstille Robomow til at vedligeholde din plæne til enhver tid der er bekvemt for dig, og det vil holde din græsplæne i fin form hele året rundt. For det ultimative i bekvem robotslåning, kan du endda indstille Robomow til at arbejde om natten!

  Passer Robomow til min plæne?

  Robomow passer til alle græsplæner, uanset form og størrelse, som en almindelig græsslåmaskine kan slå.

  Er det muligt at stjæle min Robomow?

  Robomow er udstyret med et topmoderne anti-tyveri system, der udsender en alarm, hvis Robomow tages væk fra basestationen uden at koden indtastes.

  Hvad er de årlige omkostninger ved en Robomow?

  Omkostningerne ved at bruge en Robomow afhænger af modellen. Omkostningerne for en RC/TC/MC model, rangerer fra 11,3 Euro, til 18,3 Euro per år, og fra 26,7 Euro til 51,80 Euro for RobMAINTENANCE og opbevaring.

  Hvilken type garanti inkluderes?

  Alle Robomow-modeller kommer med en 2-årig garanti på alle dele, bortset fra batteriet, der dækkes af en 1-årig garanti.

  Hvilke dele vil jeg skulle udskifte i løbet af årene?

  Robomow har to dele der skal udskiftes: • Klingerne – det anbefales at udskifte dem hver sæson
  • Batteriet – har en levetid på omkring 2-4 år, afhængigt af brug

  Hvordan kan jeg rengøre min Robomow?

  Den bedste måde at rengøre din Robomow på, er ved at skrabe bunden af plæneklipperen med et skarpkantet værktøj, brug derefter en fugtig eller våd klud til at tørre de øverste overflader. Brug ALDRIG en vandslange eller nogen form for væske til at rengøre undersiden af plæneklipperen.

  Hvordan skal jeg opbevare min Robomow om vinteren?

  1. Rengør din Robomow, før du stiller den væk for vinteren.
  2. Om vinteren skal du sørge for at din Robomow hele tiden er opladet, for at undgå skade på batterierne (se sektionen 'Vedligeholdelse og opbevaring' i din Brugermanual).
  3. Opbevar plæneklipperen på et sted, fortrinsvis ved stuetemperatur.